PetCity aicina piedalīties labdarības akcijā "Palīdzēsim kopā!" (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PetCity

Simtiem suņu un kaķu patversmēs visā Latvijā gaida dienu, kad varēs doties mājās un ierušināties sava saimnieka klēpī. Kamēr īstais cilvēks kavējas, PetCity aicina - iepriecināsim viņus kopā!

Līdz decembra beigām iegādājies preces un barību savam mājas mīlulim, bet PetCity parūpēsies, lai paēduši ir arī patversmes ķepaiņi!

"Nav noslēpums, ka Latvijas dzīvnieku patversmēs bieži pietrūkst barība, ar ko pabarot ķepaiņus. Īpaši gadījumos, kad dzīvniekiem nepieciešama specializēta barība, lai palīdzētu cīnīties ar dažādām veselības problēmām. Tieši tāpēc šogad PetCity sadarbībā ar suņu un kaķu barības ražotāju Hill’s īsteno akciju "Palīdzēsim kopā!"."

Foto: PetCity

"Akcijas ietvaros mēs palīdzēsim patversmē mītošajiem ķepaiņiem sagādāt īpaši viņu vajadzībām pielāgotu specializēto barību, lai jaunos saimniekus viņi varētu sagaidīt priecīgi un veselīgi,"

stāsta PetCity pārstāve Zaiga Dziļuma. 

Iegādājoties Hill'sMark+Chapell vai Kala Health produktus vai Cat Litter kaķu tualetes pildījumu PetCity veikalos, 10% no pirkuma summas nonāks Latvijas dzīvnieku patversmēs. 

"Ja klients ir iegādājies kādu no šiem produktiem, tad automātiski šos 10% no pirkuma summas mēs ziedojam patversmēm, nogādājot tām specializēto barību atbilstoši patversmes dzīvnieku vajadzībām," skaidro PetCity pārstāve.

Pateicoties PetCity sadarbības partnerim Hill’s Pet Nutrition, katra patversme saņems specializēto suņu un kaķu barību, piemēram, tādu, kas pielāgota dzīvniekiem ar jutīgiem vēderiem, iekaisušām locītavām, nieru darbības uzlabošanai, specializētu barību kucēniem un senioriem u.c.

Šogad PetCity patiešām priecāsies, ja pirmssvētku laikā mēs kopīgiem spēkiem varēsim izdarīt labus darbus un atbalstīt Latvijas patversmes. Akcijas "Palīdzēsim kopā!" ietvaros atbalstu saņems dzīvnieku patversmes Labās mājas un Ulubele, Tukuma dzīvnieku patversme, Valmieras dzīvnieku patversme, kā arī biedrība Ar sirdi delnā.

"Atbalstīt patversmes dzīvniekus var arī iegādājoties jebkuru preci un ievietojot to īpašā ziedojumu kastē, kas atrodama PetCity veikalā Viesturdārzs. Mēs priecāsimies par jebkāda veida atbalstu!" atklāj PetCity pārstāve.

Akcija norisinās no 10. līdz pat 31. decembrim.

"Mūsu pārliecība ir, ka patversmes dzīvniekiem jāpalīdz ne tikai Ziemassvētku laikā, bet visa gada garumā. Tieši tāpēc PetCity veikalos visu gadu izvietotas ziedojumu kastītes - katra ziedotā monēta palīdzēs atbalstīt Latvijas dzīvnieku patversmju iemītniekus," skaidro Zaiga Dziļuma.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu