Keitai Midltonei iesaka veikt injekcijas pret novecošanu

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Sociālo tīklu lietotāji neatstāj bez uzmanības nevienu Kembridžas hercogienes soli. Pēdējā laikā tiek apspriesti ne tikai Ketrīnas tērpi, bet arī daudzbērnu mātes ādas stāvoklis, informē Woman.

Keita Midltone un princis Viljams Kensingtonas pilī nesen sarīkoja svētkus britu karavīru ģimenēm. Jāsaka, ka ne visiem paticis, kā 36 gadus vecā Midltone izskatījusies, un šoreiz nav bijusi runa par tērpiem. Šoreiz tika apspriests Ketrīnas ādas stāvoklis.

Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

» Keita Midltone sasmīdinājusi princi Viljamu ar savām kulinārijas prasmēm

Pēc daudzu sociālo tīklu sekotāju domām, daudzbērnu māmiņa izskatoties daudz vecāka par saviem gadiem. Pie tāda secinājuma viņi nonākuši, ieraugot Keitas jaunākās fotogrāfijas tuvplānā. Keitai pierē esot pārāk daudz grumbu. "Ketrīnai ir laiks doties pie kosmetologa un injicēt botoksu", "Cik daudz grumbu tik jaunai sievietei! Izskatās krietni vecāka", "Tāda sajūta, it kā viņai būtu 55 gadi", "Kā var izskatīties tik nogurusi, ja viņai ir tik daudz kalpotāju?" - sociālajos tīklos var lasīt dažādus komentārus. Protams, sociālajos tīklos neiztiek arī bez Keitas salīdzināšanas ar Meganu, kura ir par pusgadu vecāka nekā Keita. Sociālo tīklu lietotāji uzskata, ka Saseksas hercogiene izskatās svaigāka un jaunāka.

Megana Mārkla
Megana Mārkla Foto: ADRIAN DENNIS / AFP

Fotogalerija: Keita Midltone atgriežas no dekrēta atvaļinājuma 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu