Indijas bagātākā cilvēka meitas kāzas svin jau kopš septembra; viesu vidū - Bejonsa, Klintone un Kerijs

LETA/AP
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Mumbajā trešdien salaulājas Iša Ambani, kuras tēvs Mukešs Ambani tiek uzskatīts par Indijas bagātāko cilvēku, un miljardiera dēls Anands Piramals, bet kāzu svinības ilgst jau vairākas nedēļas un viesu vidū bijusi amerikāņu popzvaigzne Bejonsa, kā arī ASV bijušie valsts sekretāri Hilarija Klintone un Džons Kerijs.

Ambani un Piramala kāzas vēriena un greznuma ziņā, šķiet, pārspējušas indiešu aktrises Prijankas Čopras un amerikāņu dziedātāja Nika Džonasa kāzas.

Žurnāls "Forbes" lēš, ka Mukeša Ambani bagātība pārsniedz 43 miljardus ASV dolāru, bet līgavaiņa tēva Ajaja Piramala bagātība tiek lēsta uz desmit miljardiem ASV dolāru.

Kāzu svinības sākās jau septembrī ar saderināšanās balli Itālijā, bet aizvadītajā nedēļas nogalē gaidāmās laulības tika atzīmētas ar vērienu 16. gadsimta pilī Udaipurā.

Svinību viesu uzņemtajos video Klintone redzama dejojam ar Bolivudas zvaigzni Šāhruhu Hānu, un Kerijs redzams turpat netālu.

Vakara kulminācija bija Bejonsas uzstāšanās, kura izpildīja savus populārākos hitus, tostarp "Crazy In Love".

Indijas mediji vēsta, ka laulība ceremonija šodien būs salīdzinoši pieticīga. Uz to ielūgti tikai 600 viesi, bet pēc tam plānoti vēl vairāki citi pasākumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu