Latviešu dzērājšoferis Dānijā izraisa avāriju, nogalinot māti ar diviem bērniem (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Evija Trifanova/LETA

Svētdienas rītā, 9. decembrī, Dānijā dzērājšoferis no Latvijas izraisīja avāriju, kurā bojā gāja trīs cilvēki - māte un divi viņas mazgadīgie bērni, vēsta Dānijas telekanāls TV2.

Hodsageras ciema teritorijā 24 gadus vecs latviešu autovadītājs ietriecās citā mašīnā, kurā atradās 41 gadu veca sieviete ar trim bērniem.

Avārijā bojā gāja sieviete un viņas septiņgadīgā meita. Deviņgadīgais dēls vēlāk mira no gūtajām traumām.

Aculiecinieki vēsta, ka pirms avārijas latvieša vadītais auto pārvietojies lielā ātrumā.

Pirmdien, 10. decembrī, tiesa nolēma paturēt vīrieti apcietinājumā uz četrām nedēļām, kamēr tiek skaidroti lietas apstākļi. Viņš tiek apsūdzēts slepkavībā bez iepriekšēja nodoma un par braukšanu dzērumā.

Pēc tiesas sēdes tika paziņots, ka veicot alkohola testu pēc avārijas tika konstatēts, ka vīrietis bijis dzērumā. Prokurors pastāstīja, ka mašīnā atrastas vairākas tukšas alus skārdenes.

Prokurors arī pastāstīja, ka vīrietim iepriekš Latvijā atņemtas tiesības par braukšanu dzērumā.

Apsūdzētais noliedz savu vainu. Pēc viņa stāstītā, avārijā otra iesaistītā mašīnā pēkšņi izbraukusi viņam priekšā un no sadursmes nevarēja izvairīties. Viņš arī noliedz, ka svētdienas rītā būtu dzēris.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu