Histēriķes un teicamnieces: seši sieviešu tipāži, no kurām vīrieši laižas lapās

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Depositphotos

"Kas gan vīriešiem ir vajadzīgs?!" bieži vien sievietes nopūšas, stāvot virtuvē pie plīts, apspriežot ar draudzenēm lērumu neizdevušos romānu. Jā, un kā gan neskumt, ja kārtējais potenciālais līgavainis kārtējo reizi bez paskaidrojumiem aizlaidies lapās?

Postimees skaidro, ar kādām sievietēm ir grūti sadzīvot.

Ja vēsture atkārtojas ne pirmo reizi, bet vīrieši visos gadījumos bijuši dažādi, tad varbūt tomēr ir vērts pievērst uzmanību sev? Ir vairāki sieviešu tipi, kurus vīrieši pacieš ar grūtībām.

1. Teicamniece

Kad visa dzīve rit strikti pēc saraksta un katra lieta atrodas savā vietā, tas atgādina armiju ar sievieti seržanta lomā. Kurš vīrietis gribēs ar tādu sievieti saieties? Pēc pusgada viņam jau gribēsies izkļūt brīvībā, un tavi apgalvojumi, ka viss taču ir tik labi, diez vai iedarbosies.

2. Pārāk pašpārliecināta

Pārliecība darbībā un domās, protams, ir laba un nepieciešama īpašība. Iespējams, tieši šī īpašība reiz piesaistījusi vīrieša uzmanību. Tomēr, ja tu sāc demonstrēt savu šarmu un pārliecību it visā, tas jau ir par traku. Diviem vīriešiem vienā teritorijā nesadzīvot. Tu taču esi sieviete! Kādam jādodas prom.

» Nav jau tik lieli maitas tie vīrieši jeb neērtās patiesības par mums attiecībās 

3. Neapmierinātā

Burkšķēšana ar vai bez iemesla ļoti ātri apnīk. Vēl trakāk - sievietes skābā sejas izteiksme: nepatīk laikapstākļi, darbs, kaimiņi, bērni un viss pārējais. Vīrietis ātri vien nozudīs no tavas dzīves, lai sarakstā neiekļūtu kā nākamais.

Foto: Pixabay

4. Histēriķe

Rīkot histērijas ar asarām un trauku sišanu principā var, bet ļoti reti. Ja tas notiek regulāri, tad vīrietim nepietiks naudas jauniem šķīvjiem un kabatas lakatiņiem. Viņš atradīs labāku risinājumu. Citā vietā.

5. Darbaholiķe

Nostādīt darbu pirmajā vietā, bet vīrieti un mājas otrajā, ir lielākā sievietes kļūda. Ja tava darbdiena sākas, tiklīdz izvelies no gultas, un turpinās, pat vakariņu gatavošanas laikā turot pie auss piespiestu telefonu, tad skaidrs, ka šāds variants vīrieti atgrūž. Viņam vajadzīga mīloša un uzmanīga sieva, nevis stingra priekšniece ar lērumu darba pienākumu.

6. Mammīte

Tas pats gadījums, kad rūpju ir pārspīlēti daudz. Tu taču gribēji, lai tev blakus ir stiprs vīrietis, tad kāpēc tu viņu pārvērt par nepārliecinātu vīrieti, kuram vajadzīgas mātes rūpes? Puisītis jau ir izaudzis liels un vēlas justies kā ģimenes galva, kuram ir noteicošais vārds. Nevajag viņam atņemt mikrofonu!

Cerams, ka tevis nav šajā sarakstā un tavas attiecības ar mīļoto vīrieti veidojat jūs abi. Varbūt tomēr atpazini sevi?

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu