"Caur ērkšķiem uz..." dalībnieces vienojušās kopīgā dziesmā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kanāla “STV Pirmā!” skandalozā un plaši apspriestā sociālā projekta “Caur ērkšķiem uz...” otrā sezona tuvojos noslēgumam. Fināla priekšvakarā īpašu pārsteigumu “Ērkšķu” faniem, sarūpējušas pašas dalībnieces. Dāmas kopā ar "Aarzemnieku" Joranu Šteinhaueru un viņa grupas biedru Mārtiņu Kitu, kā arī raidījuma vadītājiem Jāni Bukumu un Lieni Stepenu iedziedājušas sirsnīgu projekta himnu. 

Meitenes arī aktīvi līdzdarbojušās dziesmas vārdu tapšanā – tā, piemēram, tieši skaļā Alīna bija tā, kura ieteikusi himnas noslēgumā piedziedājumu katrai no dalībniecēm papildināt ar savu, atšķirīgu frāzi. Tādu, kas visspilgtāk ataino mērķi un kvēlāko sapni, kas katru no viņām atvedis uz projektu.

Tā nu Alīna dziesmas piedziedājuma beigās vārda “zvaigznēm” vietā likusi “Caur ērkšķiem uz pārmaiņām”, Anete – “Caur ērkšķiem uz nākotni”, Una – uz laimi, Monika – uz panākumiem. Lienes ceļš cauri ērkšķiem vedis uz smaidu, Viktorijai – uz cieņu, Inesei uz ģimenes laimi, bet Initai uz drosmi.

Jau 20. decembrī “STV Pirmā!” skatītāji projekta lielajā finālā uzzinās, kura no trim dāmām – Una, Viktorija vai Monika kļūs par “Caur ērkšķiem uz...” otrās sezonas uzvarētāju. Taču, kā to apliecina arī sirds siltā dziesmā, uzvarētājas jau šobrīd ir viņas visas. Viņas darījušas visu, lai noticētu sev, savām spējām un sāktu jaunu dzīvi. Savukārt tas, kā mainījusies šo desmit sieviešu dzīve pēc dalības raidījumā, “STV Pirmā!” skatītājiem tiks atklāts 27. decembrī plkst. 21:00, projekta īpašajā speciālizlaidumā.

Foto: Aizkadru foto no dziesmas ierakstīšanas procesa

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu