2019. gada "Positivus" notiks divas dienas; izziņoti pirmie mākslinieki

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paula Čurkste/LETA

Kritiķu atzītā britu apvienība "The 1975" un Austrālijas grupa "Cut Copy" ir pirmie mākslinieki, kuri uzstāsies 13. Positivus festivālā, informē festivāla rīkotāji.

Festivāls norisināsies nākamajā vasarā 26. un 27. jūlijā, piepildot Salacgrīvas iemīļoto Zvejnieku parku ar neaizmirstamiem pasaules mēroga zvaigžņu, aktuālāko Baltijas grupu un spilgtu jauno talantu koncertiem.

Pirmās biļetes uz festivālu par īpaši izdevīgo “Early Bird” cenu tirdzniecībā būs pieejamas tikai no šodienas 13. decembra līdz 22. decembrim.

“Jau 13. Positivus festivāls nākamajā vasarā atkal pulcēs apmeklētāju tūkstošus, kuri ieradīsies baudīt lielisku mākslinieku priekšnesumus no visas Latvijas un tuvākām un tālākām ārvalstīm. Nākamajā gadā festivāls notiks divas dienas, piektdien un sestdien, tādējādi festivāla biļeti padarot pieejamāku. Mūsu sajūta ir, ka cilvēku maksātspēja ir ļoti ierobežota un mums ir jādomā, kā nelikt cilvēkiem domāt, ka šis ir ļoti dārgs pasākums. Tāpat divu dienu festivāls katrā festivāla dienā piedāvās vairāk koncertu kā iepriekš,” teikts "Positivus" prese paziņojumā.

The 1975 un Cut Copy

Nākamajā vasarā Positivus festivālā atgriezīsies alternatīvā britu rokgrupa "The 1975". Grupa jau uzstājusies festivālā 2014. gadā. 

Grupa atpazīstamību izpelnījās 2013. gadā izdodot savu pirmo debijas albumu “The 1975”, kas ar tās hitiem “Chocolate” un “Sex” iekaroja Lielbritānijas albumu top virsotni. Turpinot komerciāli veiksmīgus panākumus arī grupas nākamais albums “I Like It When You Sleep, for You Are So Beautiful Yet So Unaware of It” ar hitiem “Somebody Else” un “The Sound” iekaroja ne tikai Lielbritānijas albumu top, bet pieteica sevi arī ASV pārdodot tur vairāk kā 350 000 albumu kopiju, kā arī tika nominēti prestižajai Mercury mūzikas balvai. Populārais mūzikas žurnāls “NME” izdoto albumu novērtēja kā labāko 2016. gadā. 

2017. gadā grupa uzvarēja “Brit Awards” un tika nominēta kā labākā Lielbritānijas grupa. "The 1975" ir iesildījusi tādus mūzikas grandus kā “The Rolling Stones” un “Muse”, devusies ASV turnejā kopā ar “The Neighbourhood” un spēlējusi lielākajos festivālos kā “Coachella”, “Sziget”, “Lollapalooza”, “Glastonbury”, “Open'er”, “Leeds”, “Reading” un daudzos citos.

Tāpat festivālā sagaidīsim arī Austrālijas grupu "Cut Copy". Grupa sevi pieteica 2008. gadā ar otro izdoto studijas albumu “In Ghost Colours” un iekaroja klausītāju uzmanību ar tās labi zināmajiem hitiem "Lights & Music", "Hearts on Fire" un "Take Me Over”, kuru atskaņošanas skaits mūzikas vietnēs Spotify un Youtube pārsniedz miljonus. Nedaudz no disko, nedaudz no sintpopa, nedaudz no indīmūzikas - grupas dziesmu ritmi festivālā iekustinās ikvienu.

Cut Copy
Cut Copy Foto: Publicitātes foto

Tikai no 13. decembra līdz 22. decembrim festivāla mājas lapā www.positivusfestival.com, Biļešu Serviss kasēs un interneta vietnē bilesuserviss.lv pirmās biļetes uz nākamo Positivus festivālu būs pieejamas par “Early Bird” cenu. 2 dienu biļete bez telts vietas maksās 59 eiro, ar telts vietu - 67 eiro un VIP biļete 200 eiro. Biļešu cena mainīsies no 23. decembra!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu