Dārziņš: Cerams, ka šī uzvara būs pozitīvs grūdiens nākamajām spēlēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lauris Dārziņš
Lauris Dārziņš Foto: Zane Bitere/LETA

Rīgas "Dinamo" komandas kapteinis Lauris Dārziņš, pēc uzvaras Bratislavā pār "Slovan", pozitīvi vērtēja komandas parādīto sniegumu, vēsta vienības mājaslapa. 

“Esam priecīgi par gūto uzvaru. Šobrīd komandai ir grūts periods, vairākas spēles nevarējām tikt pie uzvaras. Bijām pazaudējuši savu spēli pēc izlašu pauzes. Esam priecīgi, ka šoreiz spējām tikt pie uzvaras. Tagad būs neliela pauzīte, kurā mums ir jāsagatavojas sezonas svarīgākajam nogrieznim," atzina Dārziņš. 

"Ir komandas, kas mums tabulā ir priekšā, bet mēs ticam, ka varam tās apdzīt un sasniegt kāroto mērķi. Pēc uzvaras gatavoties nākamajām spēlēm ir vieglāk, jo ir atgūta pārliecība," turpināja hokejists.

Uzbrucējs atzinīgi vērtēja spēli nevienādos sastāvos.

“Gan mazākums, gan vairākums šodien bija līmenī. Arī vārtsargi mūs pavelk vajadzīgajos brīžos.”

Rīdzinieki neveiksmīgi nospēlēja otro trešdaļu, kur izlaida pārsvaru, esot vadībā ar 3:1.

“Bijām vadībā ar 3:1, bet kaut kā atkāpāmies no spēles, kas mums deva rezultātu. Pretinieks arī jāuzslavē, ka turpināja cīnīties. Viņi sāka riskēt. Reizēm ir grūti spēlēt pret komandām, kuras riskē, spēlējot ar tālām piespēlēm. Sanāca, ka viņi aizskrien pretuzbrukumos un spēja izlīdzināt rezultātu. Mums bija ilga zaudējumu sērija, trešo periodu sākām ar 3:3. Komanda nebija vieglā situācijā, bet mēs ar to spējām tikt galā. Cerams, tas būs pozitīvs grūdiens nākamajām spēlēm.”

Šosezon 33 gadus vecais Dārziņš 37 spēlēs izcēlies ar astoņiem vārtiem un 19 rezultatīvām piespēlēm, aiz zviedra Līnusa Videla būdams komandas otrais rezultatīvākais uzbrucējs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu