Zirnis: Šī pieredze dos augļus nākotnei

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kārlis Zirnis un Latvijas U-20 izlases hokejisti
Kārlis Zirnis un Latvijas U-20 izlases hokejisti Foto: Tanya Longgarro / lhf.lv

Latvijas U-20 hokeja izlase ir sarūgtināta par piedzīvoto zaudējumu pasaules čempionāta pirmās divīzijas A grupas mačā pret Vāciju, taču tā ir pieredze, kas dos augļus nākotnei, pauda komandas galvenais treneris Kārlis Zirnis.

Latvijas junioru izlase trešdien pasaules čempionāta pirmās divīzijas A grupas turnīra trešajā mačā ar 1:4 piekāpās Vācijas vienaudžiem, teju atvadoties no izredzēm atgriezties elitē.

"Šis bija ļoti grūts mačs. Vācija spēlēja asu un fizisku hokeju," sarunā ar Latvijas Hokeja federāciju (LHF) atzina izlases treneris. "Liels paldies puišiem par cīņassparu un pašatdevi."

"Aizsardzībā spēlējām diezgan labi, ar to esam apmierināti. Šogad mums grūtības sagādā izveidot kvalitatīvus momentus pie pretinieku vārtiem. Esam sarūgtināti par rezultātu, bet šī ir liela pieredze mūsu spēlētājiem, kas dos augļus nākotnei," skaidroja Zirnis.

Latvijas komanda trīs spēlēs guvusi tikai trīs punktus, divas kārtas pirms turnīra beigām no līderes Baltkrievijas atpaliekot jau sešas punktus. Līdz ar to tai ir tikai teorētiskas izredzes uzvarēt grupā.

Piektdien Latvijai būs mačs ar Norvēģiju, bet turnīra noslēgumā sestdien būs tikšanās ar Baltkrieviju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu