Pludmales volejbolistes Graudiņa un Kravčenoka, visticamāk, turpinās sadarbību

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Tīna Laura Graudiņa un Anastasija Kravčenoka
Tīna Laura Graudiņa un Anastasija Kravčenoka Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas sieviešu vadošais pludmales volejbola duets Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka, visticamāk, turpinās savu sadarbību, noskaidroja aģentūra LETA.

Iepriekš medijos tika ziņots, ka varētu šķirties Graudiņas un Kravčenokas ceļi, tomēr abas nolēmušas turpināt spēlēt kopā.

Graudiņa ziemas periodā studē ASV un pludmales volejbolu spēlē Nacionālajā koledžu sporta asociācijā (NCAA), kamēr Kravčenokai bija plānota gatavošanās Ēģiptē pie trenera Genādija Samoilova.

Graudiņa/Kravčenoka oktobrī četru zvaigžņu posmā sasniedza ceturtdaļfinālu, izcīnot dalītu piekto vietu, kas viņām Pasaules tūrē ir labākais rezultāts.

Tāpat viņas Jūrmalā kļuva par Eiropas U-22 čempionāta vicečempionēm.

Graudiņa duetā ar Kravčenoku pirms diviem gadiem tika kronētas par Eiropas čempionēm U-22 vecuma grupā, bet pērn titula aizstāvēšana apstājās ceturtdaļfinālā. Tāpat Graudiņa duetā ar Paulu Ņečiporuku 2015.gadā Rīgā uzvarēja Eiropas U-18 čempionātā.

Līdz ar septembri sākusies kvalifikācija 2020.gada Tokijas olimpiskajām spēlēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu