Girgensona pārstāvētā "Sabres" gūst uzvaru NHL mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zemgus Girgensons
Zemgus Girgensons Foto: AFP/SCANPIX

Pie uzvaras Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā ceturtdien tika latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda.

"Sabres" savā laukumā ar rezultātu 3:1 (2:1, 0:0, 1:0) pārspēja Arizonas "Coyotes" hokejistus.

Latvietis šajā mačā laukumā pavadīja 16 minūtes un astoņas sekundes, kuru laikā metienus pa vārtiem neveica, bet pielietoja vienu spēka paņēmienu un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Jau pirmo septiņu minūšu laikā "Sabres" izvirzījās vadībā, kad pa vārtiem mājinieku labā guva Keisijs Mitelstads un Džefs Skiners, kuram tie bija jau 22.vārti šajā sezonā. Tiesa, jau astotajā minūtē Kristians Fišers viesiem vienus vārtus atguva.

"Coyotes" komandai atspēlēties tā arī neizdevās, turklāt 47.minūtē "Sabres" hokejists Evans Rodrigess uzstādīja šī dueļa galarezultātu.

Girgensons šosezon 29 spēlēs guvis trīs vārtus un veicis četras rezultatīvas piespēles, kā arī ticis pie negatīvas lietderības -2.

"Sabres" komandai šoruden bija desmit uzvaru sērija, kas ir atkārtots kluba rekords, bet pēc tam sekoja pieci zaudējumi pēc kārtas. Panākumi ļāva Bufalo vienībai pat uz laiku izvirzīties NHL kopvērtējuma vadībā.

"Sabres" ar 42 punktiem 32 spēlēs saglabā trešo pozīciju Austrumu konferencē, kamēr "Coyotes" ar 28 punktiem 30 dueļos ir 12.pozīcijā Rietumos.

Bufalo vienība nākamo spēli aizvadīs sestdien, kad viesosies pie Stenlija kausa čempioniem Vašingtonas "Capitals".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu