Džeimss: Neapsvēru variantu pievienoties "Rockets" vienībai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lebrons Džeimss
Lebrons Džeimss Foto: EPA/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) lielākā zvaigzne Lebrons Džeimss atzinis, ka aizvadītajā vasarā nopietni neapsvēra variantu pievienoties Hjūstonas "Rockets" komandai, vēsta ESPN.

Aizvadītajā vasarā Džeimss pievienojās Losandželosas "Lakers" komandai, noslēdzot četru gadu līgumu. Vairākas komandas izrādīja interesi par labāko pasaules basketbolistu, kuru skaitā bija arī Hjūstonas vienība. Pats basketbolists gan atzinis, ka nopietni neapsvēra "Rockets" komandas piedāvājumu. 

"Tā bija viena no komandām uz kuru es skatījos, taču tā pa īstam neapsvēru iespēju pievienoties "Rockets", atzina sportists. 

"Lakers" komanda 28 spēlēs spējusi izcīnīt 17 uzvaras, kas ļauj vienībai ieņemt 5. vietu Rietumu konferencē. Losandželosas komanda ir izcīnījusi 16 NBA čempiontitulus, bet pēdējās piecas sezonas nav iekļuvusi izslēgšanas turnīrā.

Šosezon Džeimss vidēji spēlē guvis 28,4 punktus, izcīnījis 7,6 atlēkušās bumbas, kā arī atdevis 7 rezultatīvas piespēles. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu