Anna Lieckalniņa-Krimele: Es ar skepsi skatos uz laimīgu laulību (12)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artūrs Krūmiņš

Jaunākajā Apollo raidījumā Sieviete šķērsgriezumā terapeite un personības izaugsmes trenere Anna Lieckalniņa-Krimele atklāti stāsta par to, kas, viņasprāt, ir laimīgu attiecību pamatā. 

"Vai vispār laulība kā institūcija jelkad ir bijusi laimīga? Vai tas ir bijis laimes iemesls un laimes šūpulis?" komentējot to, vai mūsdienās ir daudz laimīgu pāru, stāsta attiecību trenere Anna Lieckalniņa-Krimele. 

Viņa norāda, ka mūsdienās "cilvēki mainās un atļaujas runāt par to, ka nožņaudzas kādās attiecībās vai apnīk viens otram. Gaisā virmo doma - kādreiz cilvēki nedzīvoja tik ilgi, tāpēc attiecības ar vienu cilvēku bija iespējamas". 

»Anna Lieckalniņa-Krimele: Dažiem politiķiem ir traktorista izglītība

Komentējot to, ka kādreiz cilvēki uzskatīja - ja esi apprecējies, tad tev laulībā jādzīvo visu mūžu -, personības izaugsmes trenere norāda: "Tad lai viņi arī dzīvo! Lai viņi dzīvo tajā laimīgajā laulībā un nāk tā prezentēt sevi. Es ar skepsi skatos uz to," norāda Lieckalniņa-Krimele. 

Viņasprāt, laimīgu attiecību pamatā ir brīvība.

"Ja ir divas veselas personas, kuras savu deficītu, mīnusus neaizlāpa ar otru. Ja ir divi cilvēki, kuri atbalsta viens otru, un katrs otram dod arī savu brīvību". 

Video: Anna Lieckalniņa-Krimele par nelaimīgiem pāriem

Foto: Šarmantā Anna Lieckalniņa- Krimele viesojas raidījumā Vīrietis/Sieviete šķērsgriezumā

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu