Zirnis: Mums ir jābūt mentāli stiprākiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kārlis Zirnis
Kārlis Zirnis Foto: Guntis Lazdāns/LHF

Latvijas U-20 junioru hokeja izlase apzinās situāciju pasaules čempionātā pirmās divīzijas A grupas kopvērtējuma tabulā, uzsver valstsvienības galvenais treneris Kārlis Zirnis.

Latvijas U-20 junioru hokeja izlase piektdien Vācijā cieta zaudējumu pasaules čempionāta pirmās divīzijas A grupas turnīra ceturtajā mačā, tādējādi viņiem vēl būs jāturpina cīņa par vietas nosargāšanu pēc spēka otrajā turnīrā.

Zirņa vadītā Latvijas U-20 izlase ar rezultātu 2:4 (1:1, 1:1, 0:2) piekāpās Norvēģijas vienaudžiem.

"Šobrīd komandai ir ļoti grūti līdzvērtīgu spēli aizvadīt visas 60 minūtes. Visās četrās līdzšinējās turnīra spēlēs mūs pievīla disciplīna, kā rezultātā tiek nopelnīti nevajadzīgi noraidījumi. Mums ir jābūt mentāli stiprākiem un jāievēro spēles disciplīna," Latvijas Hokeja federācija (LHF) citē Zirņa teikto.

Pirms pēdējās kārtas grupā līdere ar 11 punktiem četrās spēlēs ir Vācija, kamēr deviņi punkti ir Baltkrievijai. Tālāk ar sešiem punktiem seko Norvēģija, četri punkti ir Austrijai, bet pa trim punktiem iekrājušas Francija un Latvija, savstarpējā mačā pārākiem esot francūžiem.

Līdz ar to Latvijas jaunie hokejisti pirms sestdien gaidāmā mača nonākuši apakšgrupas pēdējā vietā. Latvieši sestdien tiksies ar Baltkrieviju, kam Vācijas neveiksmes gadījumā augstākās divīzijas sasniegšanai vajadzēs uzvaru pār Latviju. Tikmēr Francija tiksies ar Vāciju, bet Austrija ar Norvēģiju.

"Turnīrā mums ir atlikusi vēl tikai viena spēle. Ļoti labi apzināmies situāciju turnīra tabulā. Rītdien iesim laukumā, cīnīsimies un darīsim visu, lai uzvarētu," pauda Zirnis.

Turnīra pirmajā mačā svētdien Latvijas izlase ar 1:3 piekāpās Francijai, otrajā duelī ar 4:1 pārspēja Austriju, bet trešajā mačā ar 1:4 atzina Vācijas pārākumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu