Bez tiesībām un dzērumā - policija aiztur jaunieti, kurš braukā pa Vecrīgas gājēju un velosipēdistu ceļu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas pašvaldības policija/Facebook

Pirmdien, 10. decembrī, Rīgas pašvaldības policija (RPP) aizturēja kādu jaunieti, kurš bez tiesībām un dzērumā braukājis pa Vecrīgas gājēju un velosipēdistu ceļu - vēsta RPP.

Neilgi pēc pulksten 22 RPP videonovērošanas centra darbinieki pamanīja kādu BMW markas automašīnu, kas Vecrīgā brauca pa gājēju un velosipēdistu ceļu.

Par notiekošo nekavējoties tika informēta tuvākā RPP autopatruļa, kurai videonovērošanas centra darbinieki rācijā stāstīja, kur autovadītājs dodas.

Nedaudz vēlāk uz Vaļņu ielas BMW vadītājs apstājās, kur uzreiz piesteidzās ekipāža. Sarunas laikā 22 gadus vecais vadītājs atzina, ka neesot ieguvis transportlīdzekļa vadīšanas tiesības, bet nedaudz vēlāk atklāja, ka tajā vakarā esot "izdzēris vienu aliņu".

Uz notikuma vietu tika izsaukti Valsts policijas Ceļu policisti, kuri jaunieša izelpā konstatēja 0,80 promiles alkohola.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā bez tiesībām Valsts policijā uzsākts kriminālprocess, bet automašīna evakuēta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu