Atrasts vīrietis, kas Nirnbergā ceturtdien sadūra trīs sievietes (5)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Vācijas policija. Ilustratīvs attēls.
Vācijas policija. Ilustratīvs attēls. Foto: Deutzmann/imago/Deutzmann

Vācijas pilsētā Nirnbergā šodien aizturēts kāds 38 gadus vecs vīrietis, kas ceturtdien, 13. decembrī, dažu stundu laikā tur ar nazi sadūra trīs sievietes. Uzbrukumi viņām notikuši vienā pilsētas rajonā dažu simtu metru rādiusā. Visas trīs cietušās pašlaik jau ir spējīgas sniegt liecības un viņu dzīvībām briesmas nedraud.

Laikraksts Suddeutsche Zeitung ziņo, ka aizdomās turamais ir vācietis un viņam uz pēdām policija nonākusi, izmantojot DNS testus.

Informāciju par vīrieša rīcības motīviem policija vēl sniegs, taču zināms, ka 38 gadus vecais vīrietis iepriekš nebija pazīstams ar sievietēm, kuras viņš sadūra.

Arī plašāku informāciju par aizdomās turamā aizturēšanas apstākļiem policija nesniedz, taču pašu aizturēšanas faktu tā darījusi zināmu sabiedrībai, ņemot vērā plašo rezonansi, ko šie uzbrukumi radīja sabiedrībā.

Arī cietušo sieviešu sniegtais vizuālais apraksts atbilst aizturētā vīrieša pazīmēm. Nirnbergas Svētā Johanna rajonā, kur viņš ceturtdien sadūra trīs sievietes, arī šodien daudzas kafejnīcas un krodziņi bija slēgti, taču turpmāk šāda piesardzība būšot lieka, ziņo Suddeutsche Zeitung.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu