Girgensons rezultatīvs "Sabres" uzvarā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zemgus Girgensons
Zemgus Girgensons Foto: AFP/SCANPIX

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons svētdien veica rezultatīvu piespēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā, kamēr viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda izcīnīja uzvaru.

"Sabres" izbraukumā ar 4:2 (0:0, 1:1, 3:1) pārspēja spēcīgo Bostonas "Bruins", tādējādi saglabājot pozīcijas starp Austrumu konferences vadošajām komandām.

Šī mača 24.minūtē rezultātu atklāja "Sabres" snaiperis Džefs Skiners, taču tikai divas minūtes vēlāk "Bruins" aizsargs Stīvens Kempfers panāca neizšķirtu. Cīņas 46.minūtē Džeiks Aikels vēlreiz izvirzīja vadībā viesus no Bufalo, tomēr 54.minūtē Torijs Krags vēlreiz rezultātu līdzsvaroja.

Tiesa, pamatlaika beigās veiksmīgāki bija "Sabres" hokejisti, jo 57.minūtē viesus vadībā ar savu otro precīzo metienu mačā vēlreiz izvirzīja Skiners, bet 25 sekundes līdz noslēgumam Aikels panāca 4:2. Noslēdzošajā vārtu guvumā piedalījās arī Girgensons, pēc kura bloķētā metiena ripa nonāca pie Sema Reinhārta, kurš to tālāk piespēlēja vārtu guvējam Aikelam.

Girgensons šajā spēlē laukumā pavadīja 16 minūtes un 58 sekundes, kuru laikā metienus pa vārtiem neveica, bet pielietoja divus spēka paņēmienus, bloķēja vienu sāncenšu metienu un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Šosezon Girgensons 31 mačā guvis trīs vārtus un veicis piecas rezultatīvas piespēles.

"Sabres" komandai šoruden bija desmit uzvaru sērija, kas ir atkārtots kluba rekords, bet pēc tam sekoja pieci zaudējumi pēc kārtas. Panākumi ļāva Bufalo vienībai pat uz laiku izvirzīties NHL kopvērtējuma vadībā.

"Sabres" ar 45 punktiem 34 spēlēs atkāpusies uz otro pozīciju Austrumu konferencē, par setiņiem punktiem atpaliekot no Tampabejas "Lightning".

Nākamo spēli "Sabres" aizvadīs otrdien, kad uzņems Floridas "Panthers".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu