Otrdien gaidāmi satiksmes ierobežojumi Rīgā Slovākijas prezidenta vizītes laikā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Slovākijas prezidents Andrejs Kiska.
Slovākijas prezidents Andrejs Kiska. Foto: Ieva Lūka/LETA

Slovākijas prezidenta vizītes laikā Rīgā 18. decembrī tiks ierobežota satiksme, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Galvaspilsētā tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana vairākās vietās: no pulksten 7.00 līdz 12.00 - Aspazijas bulvāra kreisajā pusē, 50 metru garā posmā no Kaļķu ielas virzienā uz Teātra ielu, kā arī Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra labajā pusē, 50 metru garā posmā no Kaļķu ielas virzienā uz Smilšu ielu Brīvības laukumā.

Tāpat no pulksten 7.00 līdz 12.00 transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana tiks aizliegta Pils laukumā, Pils ielā, posmā no Poļu gātes līdz Pils laukumam, kā arī Mazajā Pils ielā, posmā no Daugavas gātes līdz Pils laukumam.

No pulksten 7.00 līdz 17.15 transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana būs aizliegta Mūku ielā, pie ēkas Doma laukumā 1.

Savukārt no pulksten 9.55 līdz 10.20 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Pils laukuma un Muitas ielas krustojumā, Pils laukuma un Torņa ielas krustojumā (pie Latvijas Bankas), Pils laukuma un Citadeles ielas krustojumā un Pils ielas un Poļu gātēs krustojumā.

Nepieciešamības gadījumā tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme un gājēju kustība no pulksten 9.30 līdz 21.30 Pils laukumā, no pulksten 11.15 līdz 12.15 Brīvības laukumā un no pulksten15 līdz 16.30 pie ēkas Raiņa bulvārī 3.

Domē vērsa uzmanību, ka Militārā policija 18.decembrī no pulksten 9.45 līdz 12 kontrolēs un nepieciešamības gadījumā aizliegs kuģošanas līdzekļu satiksmi Pilsētas kanāla posmā Latvijas Nacionālās operas un baleta ēkas gājēju tilta līdz gājēju tiltam pie Bastejkalna.

Jau vēstīts, ka Latviju oficiālā vizītē 18. decembrī apmeklēs Slovākijas prezidents Andrejs Kiska.

No rīta pulksten 10.00 plānota oficiālā sagaidīšanas ceremonija pie Rīgas pils, savukārt pulksten 10.15 - oficiālā fotografēšanās un parakstīšanās viesu grāmatā.

Vēlāk pulksten 10.20 notiks Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa un Slovākijas prezidenta divpusējā tikšanās Rīgas pilī, bet pulksten 10.40 gaidāma Vējoņa un Kiskas un viņu delegāciju tikšanās.

Priekšpusdienā pulksten 11.00 prezidenti Rīgas pilī sniegs paziņojumu presei, bet pulksten 11.30 notiks Ziedu nolikšanas ceremonija pie Brīvības pieminekļa. Noslēgumā pulksten 12.00 notiks Valsts prezidenta rīkotas pusdienas par godu Slovākijas prezidenta oficiālajai vizītei Latvijā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu