Liepājā no iereibušas mātes nošķir bērnu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Vakar Liepājas pilsētas pašvaldības policijas darbinieki no kādas iereibušas sievietes nošķīruši aptuveni tīrs gadus vecu bērnu, nododot bērnu vecmammas aprūpē, aģentūru LETA informēja pašvaldības policijas pārstāvis Kaspars Vārpiņš

Policijas darbinieki pēc pulksten 22.00, patrulējot Cukura ielā, sabiedriskā transporta pieturvietā ievēroja sievieti ar bērnu ratiņiem, kura, izkāpjot no autobusa, ar grūtībām spēja noturēties kājās.

Tā kā sieviete pārvietojās ar grūtībām un pie viņas bija bērns ratiņos, pašvaldības policijas darbinieki nolēma pārliecināties, vai nav nepieciešama palīdzība.

Uzrunājot sievieti, tika konstatēts, ka viņas izelpā ir jūtama alkohola smaka, kā arī viņa nespēja sakarīgi atbildēt uz uzdotajiem jautājumiem un nepārtraukti grīļojās.

Pašvaldības policijas darbiniekiem radās aizdomas, ka iereibusī sieviete nespēj parūpēties par savu bērnu, tādēļ nolēma sievieti ar bērnu nogādāt Liepājas pilsētas Pašvaldības policijā lietas apstākļu tālākai noskaidrošanai, stāstīja Vārpiņš.

Noskaidrojot personas datus, pašvaldības policijas darbinieki sazinājās ar bērna vecmammu, kura bija gatava parūpēties par bērnu, kamēr 1988. gadā dzimusī bērna māte būs spējīga parūpēties par savu bērnu.

Iereibusī māte nogādāta Liepājas pilsētas pašvaldības policijas pagaidu turēšanas telpās atskurbšanai un protokola noformēšanai.

Par notikušo informēta arī Liepājas Bāriņtiesa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu