Policisti Vecrīgā pieķer trīs zagļus, kas rakņājas pa mugursomu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pasākums, kura laikā tiek uzsākta sociāla sabiedrības informēšanas kampaņa "Kabatzaglis.lv" un sniegta informācija, kā nosargāt savu maku un naudu, kā arī trolejbusā tiek rādīti kabatzādzību paraugdemonstrējumi.
Pasākums, kura laikā tiek uzsākta sociāla sabiedrības informēšanas kampaņa "Kabatzaglis.lv" un sniegta informācija, kā nosargāt savu maku un naudu, kā arī trolejbusā tiek rādīti kabatzādzību paraugdemonstrējumi. Foto: Agnese Gulbe/LETA

Pilsētas video kameras Alberta laukumā piefiksējušas trīs vīriešus, kuri rakņājušies pa kādu mugursomu un savā starpā dalījuši tur atrastās mantas, vēsta LNT raidījums Degpunktā

Kādu mirkli veroties notiekošajā, video centra darbinieki secinājuši, ka sieviešu krekliņš un citi somā atrastie atribūti, visticamāk, nepieder kungiem, tādēļ par redzēto ziņojuši kolēģiem, kuri tobrīd patrulēja pa Vecpilsētas ielām.

Inspektori atklājuši, ka drēbes nebija vienīgais trijotnes atradums – acīmredzami svešajā somā iepriekš atradušās arī vairākas pierakstu klades un kādas jaunkundzes dokumenti. Visi trīs gan vienā balsī apgalvojuši, ka soma ir nevis zagta, bet atrasta kādā netālā šķērsielā.

Jāatzīst gan, ka likuma sargiem nebija ziņu, par to, ka pēdējā laikā tuvākajā apkaimē būtu noticis kāds noziegums, kurā varētu būt cietusi kāda jauna sieviete. 

Sazinoties ar dežūrdaļu atklājies, ka mutīgāko no trijotnes – 28 gadus veco vīrieti par kādu iepriekš paveiktu zādzību jau meklē Valsts policijas Brasas iecirknis, līdz ar to jauneklis ietupināts aiz restēm, atrastā soma nonākusi policistu pārziņā, savukārt pārējie divi vīrieši drīkstējuši doties tālāk.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu