Iemīļotā puišu grupa "Baritoni" izdod savu pirmo dziesmu un videoklipu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Latviešu mūzikas skatuvē ilgu laiku bijusi neaizpildīta klasiskā “boyband” jeb puišu grupas vieta, taču šo tukšumu apņēmusies aizpildīt jaunizveidotā grupa “Baritoni”. Strauji tuvojoties gada gaidītākajiem svētkiem, sadarbībā ar LIDO Atpūtas centru “Baritoni” pārsteidz ar pirmo singlu un grupas pirmo mūzikas video.

Oriģināldziesma “Lai jau tas ledus kūst” ir aicinājums piedzīvot notikumiem bagāto svētku laiku kopā un ļauties brīnumiem. “Baritoni” dziesmai iedvesmu guvuši personīgajās sajūtās un romantiskajos notikumos, kas izdzīvoti svētku laikā. Savukārt dziesmas video ir ideāls paraugs gan stilā, gan mūzikā atkal aktuālajiem deviņdesmitajiem. “Baritoni” apspēlē 90. gadu puišu grupu mūzikas klipus, kas atspoguļo kalnu kūrortu sajūtu un raibos notikumus tajos labāko romantisko filmu un mūzikas klipu tradīcijās.

Dziesmas video klipā pirmo reizi grupas “Baritoni” puiši cīnās savā starpā – šoreiz par vienas meitenes jeb mūzas uzmanību. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu