Ronaldu aģents: Krištianu jau janvārī vēlējās pārcelties uz "Juventus"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: EPA/LETA

Portugāļa aģents Horhe Mendess paziņojis, ka Ronaldu jau janvārī esot vēlējies pamest Madrides "Real" komandu un pārcelties uz Turīnu, vēsta Bleacher Report. 

Kā zināms, tad aizvadītajā vasarā Ronaldu pameta savu līdzšinējo vienību "Real", kuru pārstāvēja kopš 2009. gada vasaras. Lai gan futbolists ar Turīnas "Juventus" parakstīja līgumu jūlijā, portugāļa aģents atklājis, ka Ronaldu uz "Juventus" vēlējās pārcelties jau vairākus mēnešus iepriekš. 

"Ronaldu ir viens no visu laiku labākajiem. Turīnas klubs vēlējās viņu šeit, kā arī viņš pats vēlējās nonākt šajā klubā. Krištianu man atklāja, ka viņš vēlējās nonākt "Juventus" vienībā jau janvārī," atklāja Mendess. 

Ronaldu ar "Juventus" noslēdza līgumu uz četriem gadiem. Viņš kļuvis par trešo visu laiku dārgāk pārdoto futbolistu pasaulē. Pērn Francijas klubs Parīzes "Saint-Germain" (PSG) par 222 miljoniem eiro no spāņu kluba "Barcelona" nopirka brazīlieti Neimaru. Tāpat PSG šosezon būs jāsamaksā 180 miljoni eiro par francūzi Kilianu Mbapē, kurš komandai jau iepriekšējā sezonā uz īres tiesībām pievienojās no citas Francijas komandas "Monaco".

33 gadus vecais Ronaldu "Real" vienības kreklā aizvadīja 292 spēles, kuru laikā guva 311 vārtus. Savukārt "Juventus" komandas rindās paspējis piedalīties 16 spēlēs, kuru laikā atzīmējies 11 reizes. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu