Apledojuma dēļ apgrūtināta braukšana pa autoceļiem Vidzemē un Latgalē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Spainītis ar smiltīm.
Spainītis ar smiltīm. Foto: Zane Bitere/LETA

Šorīt apledojuma dēļ daudzviet, pārsvarā Latvijas austrumu daļā, apgrūtināta braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 99 VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" ziemas dienesta tehnikas vienības. Slidenie ceļa posmi tiek kaisīti ar pretslīdes materiāliem.

Apgrūtināti braukšanas apstākļi ir uz Vidzemes šosejas (A2) posmā Vangaži - Līgatne, Valmieras šosejas (A3) posmā Murjāņi - Braslas tilts, Daugavpils šosejas (A6) posmos Ogre - Aizkraukle, Nīcgale - Pāternieki un Daugavpils apvedceļa (A14), Grebņeva-Medumi šosejas (A13) posmos Grebņeva - Rēzekne un Špoģi - Medumi, kā arī Rēzeknes virzienā (A12) posmos Varakļāni - Rēzekne un Ludza - Terehova.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir Rīgas, Balvu, Bauskas, Daugavpils, Dobeles, Gulbenes, Krāslavas, Ludzas, Madonas, Ogres, Preiļu, Rēzeknes, Valkas un Valmieras apkārtnē.

Autovadītāji aicināti būt īpaši piesardzīgiem un izvēlēties autoceļa seguma stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu, distanci un braukšanas stilu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu