Vīrietis katru dienu osta savas netīrās zeķes un saķer plaušu infekciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zeķes sandalēs
Zeķes sandalēs Foto: Reuters/ScanPix

Kāds vīrietis Ķīnā, kurš katru dienu ostīja savas zeķes, nokļuvis slimnīcā ar smagu plaušu infekciju.

37 gadus vecais vīrietis no Džandžou, Fudzjaņas provinces, tika nogādāts slimnīcā ar spēcīgām sāpēm krūtīs un mokošu klepu, vēsta izdevums “New Straits Times”. Izrādījās, ka vīrietis inficējies ar pēdu sēnīti.

Ārsti stāstīja, ka vīrietis vārdā Pengs saķēris infekciju, ieelpodams pēdu sēnītes sporas, kas parasti atrodamas zeķēs vai apavos. Kad ārsti centās noskaidrot, kā gan šī sēnīte nokļuva vīrieša plaušās, Pengs negaidot atzinās, ka pēc darba mēdz regulāri ostīt savas zeķes. Iemesli, kāpēc vīrs tā rīkojies katru dienu, nav skaidri.

Rentgenizmeklējumi vēlāk apstiprināja slimību, liekot ārstiem domāt, ka šim zeķu ostīšanas ieradumam pavisam noteikti ir saikne ar infekciju. Turklāt ārsts, kurš nodarbojās ar Penga ārstēšanu, atklāja, ka pacientam ir stresa novājināta imūnsistēma.

“Infekciju var saistīt ar pacienta lielo nodarbinātību, atpūtas trūkumu mājās, ņemot vērā, ka viņam ir bērns, kā rezultātā pamatīgi cieta viņa imūnsistēma,” izdevumam “Fujian Daily” atklāja ārsts.

Tā kā Pengs slimnīcā tika nogādāts uzreiz pēc infekcijas pirmajiem simptomiem, viņš drīz pilnībā izveseļosies.

Šis dīvainais gadījums, pašsaprotami, ieguva zināmu slavu sociālajos tīklos, pierādot, ka savu zeķu ostīšana nebūt nav nekas neparasts. Daudzi cilvēki atzina, ka paši mēdz ostīt savas zeķes un iemesli tam ir visdažādākie.

“Ak nē! Varbūt arī man vajadzētu pārtraukt ostīt savas zeķes pēc darba?” rakstīja kāds lietotājs, kamēr cits skaidroja: “Es savas zeķes ostu tāpēc, lai zinātu, vai varu tās vilkt arī nākamajā dienā.”

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu