Kā Makgregors pelna un tērē savus miljonus?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/LETA

UFC (Ultimate Fighfting Championship) lielākā zvaigzne īrs Konors Makgregors ir viens no vislabāk apmaksātajiem sportistiem pasaulē. Taču viņš arī ir viens no tiem, kuram patīk zīmēties ar dārgām mašīnām, jahtām un citām lietām. Kā cīkstonis tērē savus miljonus? 

Makgregors savu lielāko peļņu gūst no cīņām un dažādām reklāmas sadarbībām. Taču viņam ir arī citi projekti, piemēram, sadarbība ar apģērbu līniju, kā arī savs viskija zīmols, kas veicina viņa bagātību.

30 gadus vecais cīkstonis ir kļuvis par vienu no bagātākajiem sportistiem pasaulē. Laika posmā no 2017. gada jūnija līdz 2018. gada jūnijam viņš nopelnīja 99 miljonus dolāru (87 miljoni eiro), vēsta Forbes. 

Skandalozais sportists nebaidās publiskot savas luksusa preces. Makgregors bieži vien savā Instagram profilā publicē attēlus ar naudas kaudzēm, iespaidīgām automašīnām, kā arī pamatīgas uzdzīves. Viņš ir liels "Lamborghini" automašīnu fans, tādēļ nebaidās bieži vien "lielīties" ar saviem dārgumiem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

White on white today

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Taču var saprast Makgregora vēlmi zīmēties un pirkt visu, ko vien viņš vēlas. Izrādās, ka sportists pirms kļūšanas par cīkstoni strādāja par santehniķa mācekli Dublinā. 

Tagad viņa sociālo tīklu profili ir pārpildīti ar attēliem, kuros viņš un viņa ģimene bauda luksusa dzīvi. Zelta pulksteņi, jahtas, dizaineru drēbes un ceļojumi - Makgregors nebaidās publiskot savu ikdienas dzīvi visai pasaulei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The 60g

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On the way the yachtsy from the back garden.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Īru cīkstonis ieņem 12. vietu Forbes 2018. gada vislabāk apmaksāto slavenību topā. Savukārt sportistu sarakstā Makgregors ieņem 4.vietu. Algas čeks, kuru viņš saņēma pēc cīņas pret Meivezeru bija piecas reizes lielāks par viņa iepriekšējo samaksas rekordu. Sportists nopelnīja 85 miljonus dolāru no cīņas pret Meivezeru, kura izraisīja milzīgu ažiotāžu. 

Šī cīņa iegāja rekordu grāmatās, jo kopējie ienākumi no abu sportistu izrādes bija vairāk nekā 550 miljoni dolāru. 

Runājot par Makgregora cīņām un samaksām, tad interesants fakts ir tāds, ka 2015. gada cīņā pret Hosē Aldo īrs nopelnīja 622 tūkstošus dolāru vienā sekundē. 

Makgregors savu pretinieku pieveica cīņas 13. sekundē, tādējādi veidojās šī iespaidīgā summa sekundes laikā. 

2017. gadā Makgregors nopelnīja papildus 14 miljonus dolāru no savām reklāmas sadarbībām. Sportistam ir sadarbības līgumi ar vairākām kompānijām, piemēram, "Burger King", "Beats by Dre", "Monster Energy", "BSN", "Betsafe" , "David August" un vēl citiem uzņēmumiem. Pateicoties savai atpazīstamībai vairāki lielie uzņēmumi ir gatavi īru cīkstonim maksāt miljonus, lai palīdzētu uzņēmumam gūt popularitāti. 

Protams, ka lielu daļu ienākumus Makgregors tagad pelna, pateicoties savam viskija zīmolam. "Proper No. Twelve" ir īru viskijs, kurš pēc sportista trenera Džona Kavana vārdiem viņam nes lielākus ienākumus nekā cīņas, tādēļ uzskata, ka drīz Makgregors varētu liktu punktu sportista karjerai. 

"Makgregoram ir jau 30 gadi, un viņa viskija brends nes lielāku peļņu nekā cīnīšanās UFC turnīros. Vai jūs būtu gatavi katru rītu pamosties, lai dabūtu pa seju? Nedomāju gan," atzīst Kavana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The look on your face when you are about to pour Proper Twelve for friends #PRPR12

A post shared by Proper No. Twelve (@properwhiskey) on  

Jau tika minēts, ka sportists ir liels "Lamborghini" automašīnu fans. Makgregora īpašumā ir arī zaļs "Lamborghini Huracan" auto, kura cena 2016. gadā bija 200 000 dolāru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sparring today.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Makgregors ir arī liels rokas pulksteņu cienītājs. Viņa īpašumā ir vairāki "Rolex" zīmola pulksteņi, kuru atsevišķu vērtība sasniedz pat 80 000 dolāru. Sportistam pieder arī "Patek Philippe Calatrava" pulkstenis, kura vērtība ir 100 000 dolāru. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My latest time piece. The pink gold skeleton.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Makgregors arī lielu daļu savas bagātības izmanto, lai savai ģimenei sniegtu visu, ko tā vēlas. Sportista ģimene valkā tikai augstākās kvalitātes dizaineru drēbes, bieži dodas ceļojumos un vienkārši bauda dzīvi. Sportistam nevar pārmest to, ka viņš vēlas parūpēties par savu ģimeni un sniegt tai visu, jo bērnībā viņam tādas iespējas netika sniegtas.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday Queen Dee from your two big beasts. We love you Mammy??❤️

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu