BMW šoferis Vecrīgā braukā ar viltotu Indijas autovadītāja apliecību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Patrīcija Eglīte/LETA

Kādam galvaspilsētas viesim no Indijas neliela saķeršanās ar likumu beigusies ar pamatīgām klapatām, izbraucienu policistu busiņa aizturēto nodalījumā un pat viesošanos pie robežsargiem, vēsta LNT raidījums Degpunktā

Galvaspilsētas kārtības sargi sastapušies ar kādu BMW stūrētāju, šoreiz vīru uzmanību piesaistīja tas, ka šoferis savu ārvalstīs reģistrēto auto bija apturējis tieši krustojumā.

Vadītājs sākotnēji uzrādīja Indijas autovadītāja apliecību, kurai, kā izskatījās, bija viltojuma pazīmes – tā būtībā bija laminēta papīra loksne. Ņemot vērā aizdomas, uz notikuma vietu tika izsaukta Ceļu policija.

Ņemot vērā, ka autovadītājs apgalvoja, ka viņam līdzi nav citu dokumentu, un, arī apvienojot spēkus, policistiem tā arī neizdevās identificēt pārkāpēju, vienīgais risinājums šajā situācijā bija vīrieti aizturēt un nogādāt Valsts robežsardzes darbiniekiem.

Autovadītājs tika aizturēts un nogādāts Valsts robežsardzes Rīgas reģiona pārvaldē, kur viņš atrada savu Lielbritānijas pilsoņa pasi un vadītāja apliecību, bet bija redzams, ka uz iepriekš uzrādītās Indijas vadītāja apliecības atšķiras dzimšanas dati. Līdz ar to radās pamatotas aizdomas, ka šis dokuments ir viltots, un robežsargi to izņēma, lai sūtītu uz ekspertīzi un noteiktu, vai tas ir viltojums.

Savukārt Ceļu policijas darbinieki nodrošināja lietvedību par apstāšanās pārkāpumu, kā arī, sagaidot ekspertīzes slēdzienu, tiks lemts par atbildību par braukšanu bez vadītāja apliecības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu