MLS komanda "Galaxy" apstiprina jauna līguma noslēgšanu ar Ibrahimoviču

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zlatans Ibrahimovičs
Zlatans Ibrahimovičs Foto: AP/Scanpix

Slavenais zviedru futbolists Zlatans Ibrahimovičs uz 2019.gada sezonu noslēdzis jaunu līgumu ar Amerikas Futbola līgas (MLS) komandu Losandželosas "Galaxy".

Iepriekš par karjeras turpināšanu Ziemeļamerikā paziņoja pats futbolists, bet tagad jauno līgumu apstiprinājis arī klubs.

Patlaban 37 gadus vecais Ibrahimovičs "Galaxy" komandai pievienojās martā, noslēdzot divu gadu līgumu. Pēc sezonas beigām tika mēļots, ka viņš varētu atgriezties Eiropā un pārstāvēt Itālijas klubu "AC Milan", tomēr futbolists nolēmis palikt otrpus okeānam.

Ibrahimovičs aizvadītajā sezonā 27 spēlēs guva 22 vārtus, kamēr "Galaxy" neiekļuva MLS izslēgšanas turnīrā.

Pirms došanās uz Ziemeļameriku viņš pārstāvēja Anglijas premjerlīgas klubu Mančestras "United". 2016./17. gada sezonā viņš bija pārliecinoši labākais Mančestras komandas vārtu guvējs, taču tās izskaņā gūts smags ceļgala savainojums lika viņam izlaist 2017./18. gada sezonas sākumu.

Tiesa, Mančestras komanda tik un tā pagarināja līgumu ar Ibrahimoviču līdz 2017./2018.gada sezonas beigām. Savā pēdējā sezonā "United" rindās Zviedrijas izlases uzbrucējs aizvadīja tikai septiņas spēles un guva vienus vārtus.

Savas karjeras laikā Ibrahimovičs spēlējis arī "Malmo" (Zviedrija), Amsterdamas "Ajax" (Nīderlande), Turīnas "Juventus", Milānas "Inter", "AC Milan" (visas - Itālija), "Barcelona" (Spānija) un Parīzes "Saint-Germain" (Francija) komandās.

Ar 62 vārtiem 116 spēlēs Ibrahimovičs ir Zviedrijas izlases valstsvienības visu laiku rezultatīvākais futbolists. Pēc 2016.gada Eiropas čempionāta viņš lika punktu karjerai izlasē.

"Galaxy" vienība jau pirms tam savulaik spējusi piesaistīt tādus futbolistus kā Deividu Bekhemu, Stīvenu Džerārdu un Robiju Kīnu. Šie spēlētāji gan Losandželosas klubam pievienojās brīžos, kad viņu profesionālās karjeras tuvojās izskaņai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu