Bertāns izcils no tālās distances; "Spurs" svin graujošu uzvaru

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dāvis Bertāns (no labās)
Dāvis Bertāns (no labās) Foto: AFP / Scanpix

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns trešdien iemeta deviņus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā, kamēr viņa pārstāvētā Sanantonio "Spurs" komanda viesos ar rezultātu 129:90 (31:24, 35:20, 38:33, 25:13) sagrāva Orlando "Magic".

"Spurs" šī bija sestā uzvara pēdējo septiņu maču laikā, kas ļāvis atkal aktīvi iesaistīties cīņā par "play-off ".

Bertāns trešdien laukumā nāca no rezervistu soliņa un 15 minūtēs grozā raidīja visus trīs tālmetienus. Vēl latvieša kontā divas atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, viena kļūda un divas piezīmes.

Sanantonio komandas sastāvā rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Lamarkuss Oldridžs, kamēr 18 punkti no rezervistu soliņa nākušajam itālim Marko Belinelli.

Savukārt "Magic" labā rezultatīvākais ar 17 punktiem bija Derils Džerards Ogustins.

"Spurs" šajā spēlē izcīnīja ļoti pārliecinošu uzvaru, jo jau pirmajā ceturtdaļā viesu pārsvars tuvojās desmit punktiem, bet pirmā puslaika izskaņā tas pārsniedza jau 20 punktus.

Otrajā puslaikā Sanantonio klubs spēja iegūt gandrīz 40 punktu pārsvaru.

"Spurs" ar 17 uzvarām 32 spēlēs Rietumu konferencē atrodas desmitajā vietā, kamēr astotajā pozīcijā esošajai Memfisas "Girzzlies" ir 16 panākumi 30 mačos. "Magic" tikmēr ar 14 uzvarām 30 cīņās ir Austrumu konferences astotajā pozīcijā.

Nākamo spēli "Spurs" aizvadīs piektdien, kad uzņems Minesotas "Timberwolves".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu