Kā pēc "Ērkšķu" šova mainījusies dalībnieces Anetes dzīve?

Ekskluzīvi Apollo
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Šosezon šovā "Caur ērkšķiem uz.." iepazinām trauslo trīs bērnu māmiņu Aneti, kura piedalījās projektā, sapņodama par pastāvīgu dzīvesvietu un vēloties tikt pāri pagātnes šausmām. Lai gan Anete šova finālā neiekļuva, arī viņa no šova ieguva iespēju uzlabot savu dzīvi. Apollo aprunājās ar Aneti, lai noskaidrotu, kas pēc šova filmēšanas ir mainījies viņas dzīvē. 

Kā teic Anete, šobrīd viņas dzīve noteikti ir uzlabojusies, meitenei nododoties savam hobijam - gleznošanai. "Principā man ir daudz kas jauns! Pamazām es sāku gleznot, izplatīt savas gleznas, esmu pārcēlusies uz Rīgu. Dzīve pamazām iet uz augšu."

Anetei šobrīd dzīvē nav vīrieša, viņa laiku velta savu bērnu audzināšanai. Tāpat Anetei neierasti, bet aizraujoši šķitis skatīties šova sērijas TV ekrānā. 

"Brīžiem bija ļoti interesanti, un bija arī ļoti apkaunojoši brīži, kuros sapratu, ka nevajadzēja dažādi rīkoties. Bet bija smieklīgi un ļoti pamācoši uz sevi paskatīties no malas! Vienu sēriju es pat skatījos četras reizes, un katru reizi, kā to darīju, iemācījos un sapratu, kāpēc biju tajā šovā – nevis tikai prieka pēc, bet gan lai sevi mainītu un pilnveidotu. Jāsaka liels paldies šovam, ka es redzēju sevi no malas un atradu sevi no jauna, citā gaisotnē. Sapratu, ka varu dzīvot arī citādāk, nevis tikai akā. Ir jāspēj iziet no akas ārā un apskatīties, kas notiek apkārt. Novērtēt to, kas ir," norādīja Anete. 

Par "Caur ērkšķiem uz.." otrās sezonas uzvarētāju kļuva dalībniece Monika, un, kā norāda Anete, viņa par šādu iznākumu ir ļoti priecīga. "Es gribēju, lai viņa uzvar, jo, kad mani izbalsoja, cerēju, ka tieši viņa gūs uzvaru."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monux (@neilande29) on

Anete gan pēc šova ar pārejām dalībniecēm ciešas attiecības neuztur. "Šad tad kontaktējamies ar pāris meitenēm, bet par draudzību to nevarētu saukt. Arī konflikti ir aizmirsušies un to vairs nav, jo, kas bija šovā, tas tur arī palika – to grāmatu mēs esam aizvēruši!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monux (@neilande29) on

Fotogalerija: "Caur ērkšķiem uz..." Monikas grāmatas atvēršanas svētki

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu