"Vēmiens nāk!" Jaroslavs Barišņikovs izsaka viedokli par influenceru kņadu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jaroslavs Barišņikovs
Jaroslavs Barišņikovs Foto: Jānis Škapars/TVNET

Pēdējā laikā nerimstas kaislības ap sociālo tīklu zvaigznēm jeb tā dēvētajiem influenceriem. Šogad tika izveidota Blogeru un influenceru asociācija, bet tikmēr apgriezienus uzņēma skandāli par sociālo tīklu sekotāju pirkšanu. Tagad notiekošajās diskusijās savu vārdu saka arī modes blogeris Jaroslavs Barišņikovs.

"Laikam mans laiks pienācis pateikt, ko domāju par visu šo influenceru kņadu. Iespējams, ka influenceri arī ir šobrīd pieprasīti, tikai diemžēl zīmoli, kuri nesadarbojas ar analītiskām kompānijām, priekšroku dod cipariem un ne kvalitātei/mērķauditorijai. Jeb nauda tiek izmesta miskastē, tā arī nesasniedzot vēlamo mērķauditoriju.

Pirkti sekotāji, pirkti “like” pie bildītēm, uzpūsts pieprasījums pēc savas personības un konstanta sevis lielīšana, no kuras vēmiens nāk.

Truli apraksti pie bildītēm par produktiem vai pakalpojumiem, kuri ir dabūti barterā, vēl piemaksājot, ir, protams, tikai labi.

Uz vienas rokas pirkstiem var saskaitīt influencerus, kuri pie ierakstiem liek tēmturi #sadarbība," raksta Barišņikovs.

Tāpat mākslinieks nosodīja Latvijas Blogeru un influenceru asociācijas dibinātāju, dzīvesstila blogeri Maiju Armaņevu, norādot, ka “viņa nestrādā”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yaroslav Barishnikov (@yaroslavbrshnik) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yaroslav Barishnikov (@yaroslavbrshnik) on

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu