Ankipāns: Hokejisti nodemonstrēja lielu vēlmi uzvarēt

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ģirts Ankipāns
Ģirts Ankipāns Foto: Raimonds Volonts / dinamoriga.lv

Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" ceturtdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā pret spēcīgo Sanktpēterburgas SKA vienību nodemonstrējusi lielu vēlmi uzvarēt, pēc panākuma apmierināts bija rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Pateicoties rezultatīvā zviedru uzbrucēja Līnusa Videla trim vārtiem jeb "hat-trick", Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" ceturtdien izbraukumā ar 3:2 (1:2, 1:0, 0:0, 1:0) pagarinājumā negaidīti uzvarēja spēcīgo Sanktpēterburgas SKA.

"Šis bija ļoti spraigs mačs. Skaidrs, ka SKA komanda ir meistarīgāka par mums, taču mēs parādījām lielu vēlmi uzvarēt," pēc spēles teica Ankipāns. "Pateicoties šim apstāklim, mēs guvām uzvaru. Cīnāmies par vietu izslēgšanas turnīrā, katrs punkts mums ir ļoti svarīgs. Paldies komandai par šo spēli."

Tikmēr SKA galvenais treneris Iļja Vorobjovs norādīja uz savas komandas nepietiekamo cīņassparu.

"Ja ripa visu maču neiet vārtos, tad to ir nepieciešams dabūt vārtos ar gribasspēku un dažbrīd netīru spēli," uzskata Vorobjovs.

Latvijas komanda ar 36 punktiem 37 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem devīto vietu, no pirmā astoņnieka joprojām atpaliekot par pieciem punktiem.

Rīgas "Dinamo" sestdien izbraukumā tiksies ar sava bijušā vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvēto Helsinku "Jokerit", bet pēc tam svētku laikā 26.decembrī "Arēnā Rīga" uzņems Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu