Diāna Zande: tā ir ilūzija - būt mājās, pelnīt, tīrīt māju un vienlaicīgi izglītoties (1)

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
DIāna Zande
DIāna Zande Foto: Ekrānšāviņš no video

Jaunākajā raidījumā Māmiņu klubs tā vadītāja Kristīne Virsnīte šoreiz mēģina noskaidrot, ko iesākt ar vecākos mītošo vainas sajūtu.

Raidījuma Māmiņu klubs vadītāja Kristīne Virsnīte saviem viesiem jautā, ko var iesākt ar slaveno vecāku vainas sajūtu un kā to saprot bērni

"Ir! Ir arī tagad," saka Diāna Zande. "Raudu," Diāna smejas.

"Atkarīgs no konteksta, skatoties, par ko," komentē Juris Sērmukšs, daudzbērnu tētis un psihoterapeits apmācībā. "Ir lietas, ko esmu ar dažiem izrunājies un ar ko vēl ir jāizrunājas. Ar dēliem."

» Bērni bez lietošanas pamācības. Mūziķis Goran Gora atklāti par tēva lomu

"Faktiski es esmu pilnīgi droši pārliecināta, ka viņi jau grib mūs saprast," stāsta Diāna Zande, kognitīvi biheiviorālā psihoterapeite. Viņa uzskata, ka bērnus ir sāpinājis viņas doktora grāds un, protams, ne tikai tas." (..)

"Tā ir ilūzija, ka kāds var būt mājās, pelnīt, veidot brīnišķīgu karjeru, sakopt māju un būt izglītots," Diāna Zande uzskata. (..)

Kas atņem bērniem mammu un tēti, kā pareizi rīkoties un vai justies vainīgam, skaties svētdienas STV Pirmā! raidījumā Māmiņu klubs!

Video: Māmiņu klubā par vainas sajūtu

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu