2019. gada mīlas horoskops visām Zodiaka zīmēm (1)

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Depositphotos

Mūsu dzīve ir pilna dažādu pārsteigumu, turklāt - ne vienmēr patīkamu. Nav brīnums, ka, tuvojoties Jaunajam gadam, mēs aizdomājamies, ko gan gaidīt no nākamajiem 12 mēnešiem. Mums gribas kaut nedaudz uzzināt, ko kurā dzīves sfērā gaidīt, īpaši - mīlas frontē.

Kā informē ārvalstu mediji, proti, horoskopu un prognožu portāls 2019god.net, Dzeltenā Cūka, kura valdīs pār 2019. gadu, nesīs svētību tiem, kas iemīlējušies, tāpēc tā palīdzēs tiem, kas tiecas pēc attiecībām un vēlas izveidot ģimeni. Kas mūs gaida nākotnē mīlas frontē?

Auns

Auniem 2019. gads būs diezgan veiksmīgs attiecību plānā ar pretējo dzimumu. Šīs zīmes pārstāvji sajutīs sevī spēku apburt jebkuru, tāpēc varēs ātri iekarot savu simpātiju objektu. Vientuļajiem Auniem 2019. atnesīs daudz iespēju iesaistīties mīlas dēkā, bet aizņemtajiem Auniem - nostiprināt un atsvaidzināt jūtas pret partneri. Vienīgais Auna ienaidnieks būs sarežģītais raksturs. Nosliece uz neuzticību un greizsirdību regulāri bojās noskaņojumu un novedīs pie strīdiem un konfliktiem. Lieka aizkaitinātība un paradums pieņemt lēmumus aiz dusmām var sabojāt pat spēcīgākās attiecības. Lai izvairītos no tāda iznākuma, zvaigznes iesaka pietušēt savas emocijas un nepadoties neapmierinātībai.

Vērsis

Vērša galvenā problēma 2019. gadā būs nepārliecinātība un lieka šaubīšanās, kas parasti nav viņam raksturīga. Pastāvīgu šaubu un iedomu dēļ šīs zīmes pārstāvji  riskē palaist vējā iespēju atrast savu otro pusi, kaut tādu iespēju būs daudz. Ģimenisko Vēršu problēma būs biežas nesaskaņas ar partneri. Nākamajā gadā Vēršiem jāprot izrādīt lielā iniciatīva un jāuzticas savai intuīcijai. Dažos gadījumos vajag vienkārši paļauties uz veiksmi un atmest visas šaubas. Riskējot šīs zīmes pārstāvji varēs interesanti iepazīties un ļauties košām attiecībām.

» Ko par tavu mājas mīluli vēsta tā horoskops?

Dvīņi

Dvīņiem mīlestības attiecības 2019. gadā aiziet otrā plānā. Prioritāšu sarakstā pirmo vietu ieņems tieksme realizēt savas ambīcijas un pakāpties pa karjeras kāpnēm. Šīs zīmes pārstāvji ļoti daudz laika veltīs darbam, kas var traucēt iepazīties un izveidot attiecības. Nenormāli lielās aizņemtības dēļ cietīs gan ģimenes cilvēki, gan vientuļie Dvīņi. Pirmie pārāk maz laika veltīs mājiniekiem, kas var novest pie strīdiem un aizvainojumiem. Vientuļajiem nebūs laika izmēģināt ko jaunu attiecībās, kur nu vēl runāt par nopietnu attiecību veidošanu. Zvaigznes iesaka Dvīņiem neaizmirst par atpūtu un neignorēt savas jūtas.

Vēzis

Kā daudzu citu zodiaka zīmju gadījumā, Dzeltenā Cūka sūtīs Vēžiem ne vienu vien iespēju iepazīties ar interesantiem pretējā dzimuma pārstāvjiem, kas varētu kļūt par otru pusi. Galvenais šķērslis būs noslēgtība: Vēži būs diezgan klusi un noslēgti un nemēģinās atklāt savas jūtas. Tāda pieeja ne pie kā laba nenovedīs - partneris, noguris, gaidot atklātību un godīgumu, dusmosies un, iespējams, pat vēlēsies paņemt pauzi attiecībās. Lai nepārsteigtos mīlas frontē, zvaigznes iesaka nenoslēgties un atklāti runāt par savām jūtām. Nebaidies uzticēties savai otrai pusei, atklātība un uzticība attiecībās - tā ir labākā politika.

Lauva

Zvaigznes 2019. gadā Lauvām būs labvēlīgas. Šīs zīmes pārstāvjus pavadīs veiksme visās dzīves jomās, tajā skaitā - mīlestībā. Vientuļie Lauvas beidzot varēs atrast otru pusīti, turklāt to varēs atrast jau zināmu cilvēku vidū. Taču tie, kas jau ir ciešās attiecībās, saņems iespēju atjaunot jūtas un sasniegt harmoniju. Vienīgais, kas var traucēt, ir nevēlēšanās iet uz kompromisiem un tiekšanās visur pierādīt savu taisnību. Lai izvairītos no konfliktiem, biežāk partnerim jāpiekāpjas un jāmēģina rast kompromiss svarīgos jautājumos. 

Jaunava

Jaunavu 2019. gadā piemeklēs viegluma sajūta. Parasti diezgan pieticīgas un ieturētas, Jaunavas bez īpašas piepūles iepazīsies ar patīkamiem cilvēkiem un spēs izrādīt iniciatīvu. Tas uzreiz nesīs rezultātus: vientuļās Jaunavas ātri varēs sākt vētrainu romānu, bet jau attiecībās esošās - ieviest attiecībās patīkamas pārmaiņas. Lai gan zvaigznes iesaka neatklāties pārāk ātri nepazīstamiem cilvēkiem un izvairīties no gadījuma sakariem. Šaubu gadījumā, iepazīstoties ar jaunu partneri, no tālākajiem kontaktiem ar viņu labāk atteikties. Klausies intuīcijā: tā nepievils.

Svari

Mīlas horoskops 2019. gadam norāda Svariem, ka viņus aptver notikumu vētra, kas saistīta ar romantiskām attiecībām. Daudz jaunu pazīšanos dos iespēju atrast tuvu cilvēku bez īpašas piepūles. Brīvie zīmes pārstāvji varēs nākamajā gadā izveidot ģimeni, bet, ja šādas vēlēšanās nebūs, ļauties vieglām un perspektīvām attiecībām. Ģimeniskie Svari 2019. gadā nolems izveidot mājīgu ģimenes ligzdiņu un harmoniskas attiecības ar partneri. Dzeltenās Cūkas gads ļoti labi der konfliktu novēršanai un aizvainojumu piedošanai, ko nevar ignorēt. Galvenais Svaru sabiedrotais būs spēja piekāpties un nogludināt asos stūrus. To visos gadījumos gan nevajadzētu izmantot, jo ir reizes, kad jāparāda savs spēcīgais raksturs. 

Skorpions

Skorpions Dzeltenās Cūkas gadā sajutīs patīkamu enerģijas un spēku pieplūdumu, kura pietiks gan panākumu gūšanai darbā, gan personīgajā dzīvē. Daudz šīs zīmes pārstāvjiem parādīsies iespēja iesaistīties dienesta romānā ar darba kolēģi vai pat ar kādu no augstākstāvošiem vadītājiem. Tomēr zvaigznes neiesaka ļauties šādām attiecībām, jo iespēja, ka tās pāraugs lielākās, ir minimāla. Ģimeniskajiem Skorpioniem grūtības sagādās tas, ka ātri apniks attiecības un sagribēsies pārmaiņas. Tādā gadījumā svarīgi nerīkoties strauji, bet apdomāt iespējas, kā dažādot ģimenes dzīvi. Lietu kārtību var izmainīt kopīga došanās atpūtā.

Strēlnieks

Strēlniekus nākamajā gadā gaida īslaicīgs klusums mīlas frontē. Visas pazīšanās būs vai nu lietišķas, vai nenozīmīgas, kas dažbrīd novedīs Strēlniekus īstā neapmierinātībā. Tomēr nav vērts forsēt notikumus un laisties attiecībās bez perspektīvas, jo tas tikai pasliktinās situāciju. Iespēja pa īstam iemīlēties un pat izveidot ģimeni radīsies gada otrajā pusē. Šīs zīmes pārstāvji gūs iespēju satikt otru pusīti un sajust patīkamu emociju gammu. Ģimeniskie strēlnieki šajā periodā varēs no jauna palūkoties uz savu partneri un atjaunot jūtas pret viņu. 

Mežāzis

Zvaigznes pret Mežāžiem nebūs pārāk labvēlīgas, katrā ziņā vismaz gada sākumā. Straujā rakstura un nespējas rast kompromisu dēļ ģimeniskie šīs zīmes pārstāvji var pieļaut daudz kļūdu attiecībās ar partneriem, bet vientuļie - iznīcināt tikko dzimušas jūtas. Situāciju sarežģīs vēlme pēc iespējas ātrāk visu labot: steiga novedīs pie jaunām kļūdām un nepatīkamām situācijām. Situācijas uzlabošanās nebūs aiz kalniem: jau vasarā Fortūna pavērsīsies pret Vērsi ar seju un viņš varēs sakārtot savu privāto dzīvi. Šajā periodā vientuļajiem šīs zīmes pārstāvjiem būs iespēja atjaunot iepriekš izjukušas attiecības un beidzot sajust harmoniju. Ģimeniskie Mežāži tāpat sajutīs vēlamo stabilitāti un mieru.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra horoskops norāda, ka nākamgad šīs zīmes pārstāvji sajutīs spēcīgu vēlmi pēc tuvu cilvēku uzmanības un īpaši pēc mīļotā cilvēka uzmanības. Viņi sāks pieprasīt partnera mīlestības pierādījumus. Tas var novest pie strīdiem un nesaprašanās, jo tādu attieksmi otra puse uzskatīs par neuzticēšanos un greizsirdību. Labot situāciju Ūdensvīriem palīdzēs romantiski pārsteigumi un atklātība. Vientuļajiem šīs zīmes pārstāvjiem 2019. gads nekļūs pārāk veiksmīgs, jo ar pārāk lielām alkām pēc attiecībām viņi aizbaidīs pretējā dzimuma pārstāvjus. Zvaigznes  iesaka apslāpēt savas jūtas un neforsēt notikumus. Tiklīdz tu atslābināsies, viss nokārtosies un tu satiksi īsto cilvēku.

Zivis

2019. gadā Zivis pārņems pilnība it visās dzīves jomās. Zivis daudz pieprasīs ne tikai no sevis, bet arī no partnera, pastāvīgi norādot uz nepilnībām, kuras nepieciešams izlabot. Biežā piesiešanās un neapmierinātība kļūs par nopietnu notikumu konfliktu, bet dažos gadījumos pat par attiecību iziršanu. Lai saglabātu harmoniju un nezaudētu jūtas, svarīgi ir otrajai pusei piedot nenozīmīgas kļūdas un nepilnības. Zvaigznes iesaka nepūlēties mainīt partneri, bet pieņemt viņu tādu, kāds viņš ir, un tad viņš pats vēlēsies mainīties.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu