"Viņai būs vēderiņš, apelsīnu miziņa uz kājām. Es to visu ļoti labi zinu." Uģis Kuģis par sievu (2)

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Uģis Kuģis
Uģis Kuģis Foto: Ekrānšāviņš no video

STV Pirmā! raidījumā Starp mums runājot... Uģis Kuģis stāsta par savu ģimenes modeli, sievas kailumu un to, kāda viņa izskatīsies, kad novecos.

Raidījuma Starp mums runājot... vadītāja Daina Jāņkalne Uģim Kuģim jautā par viņa ģimenes modeli, kāds tas esot, jo Daina uzskata, ka viņam tas esot citādāks nekā, piemēram, citai raidījuma vadītājai Zanei Vaļickai vai Dainai Jāņkalnei pašai.

Uģis Kuģis stāsta: "Es tāpat kā visi - mēs mācāmies veidot ģimeni. Neviens šeit nav atnācis pilnīgs. (..) Uģis Kuģis dalās ar vēdisko filozofijas skatījumu, un, ja tu nespēj to ievērot, tas nozīmē, ka mums ir cits mērķis. (..) Mūsu ģimenes mērķis ir doties atpakaļ uz mājām pie Dieva."

"Tagad jūs gatavojat sevi abi divi nomiršanai?" Daina Jāņkalne jautā. (..) "Mēs visi esam mirstīgi, neviens mēs neesam pasargāti no nāves," Uģis Kuģis atbild. (..)

"Es arī saprotu, ka mana sieva novecos. Viņai būs vēderiņš, apelsīnu miziņa uz kājām. Es to visu ļoti labi zinu."

Uģis Kuģis raidījumā stāsta, vai vispār zina, kā viņa sieva izskatās kaila. Kā īsti ir, uzzini to raidījumā Starp mums runājot...

Visu raidījumu Starp mums runājot... skaties otrdienu vakaros STV Pirmā! !

Video: Uģis Kuģis par savu ģimenes modeli

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu