"Droši vien ar biznesu esmu kādam pārgājis pāri!" Uzņēmējs Krūmiņš īsti nesaprot savus kritizētājus internetā (13)

Ekskluzīvi Apollo
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Sarunā ar portālu Apollo uzņēmējs un miljonārs Jūlijs Krūmiņš atzīst - viņam īsti nav saprotama interneta komentētāju negatīvā attieksme pret viņu.

Uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš skaidro, kas ir viņa dzīves galvenās vērtības. Viena no tām - lai bērniem un mazbērniem nav par viņu jākaunas.

Krūmiņš atceras kādu rakstu ziņu portālā par viņa 75 gadu jubilejas svinībām. Tikai divi komentāri esot bijuši pozitīvi. "Viss pārējais - zaglis, čekists, komunists, kontrabandists, "Kāpēc viņš nav nomiris?"" atceras uzņēmējs. No visiem iepriekšminētajiem Krūmiņš nenoliedza tikai to, ka reiz nodarbojies ar kontrabandu.

Šādu negatīvismu Krūmiņš skaidroja ar latviešu mentalitāti, proti, latvietis vienmēr nicinās tos, kuri spējuši labi nopelnīt. Uzņēmējs arī norāda uz tiem, kuri varētu būt cietuši no viņa biznesa darbībām, un citiem skauģiem.

Pilnā intervija portālā Apollo būs skatāma 27. decembrī.

Video: Uzņēmējs Krūmiņš par saviem kritizētājiem internetā

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu