Iereibis vīrietis ierodas pie bijušās un sarīko traci

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Rīgas Pašvaldības policija

15. decembrī pulksten 21.13 Rīgas pašvaldības policija saņēma informāciju par kādu ģimenes konfliktu Bolderājā. Apstākļu noskaidrošanai uz norādīto adresi nosūtīta tuvākā Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes autopatruļa.

Notikuma vietā policisti sastapa izsaucēju. Vīrietis paskaidroja, ka viņam ir nesaskaņas ar bijušo sievu par kopdzīves laikā iegādāto sadzīves tehniku. Ziņotājs skaidroja, ka sieviete liedzot viņam paņemt savas mantas.

Turpat dzīvoklī sastapti arī trīs nepilngadīgi bērni.

Pēc viena konfliktā iesaistītās puses noklausīšanās policisti pievērsās sievietei un viņas vecākajam dēlam. Kundze izskaidroja, ka vīrietis alkohola reibumā bez brīdinājuma ieradies viņas mājvietā. Izsaucējs ar netīrām drēbēm iegūlies mazāko bērnu gultā, bet pēc aizrādījumiem sācis bijušo saukt cieņu aizskarošos vārdos. 

Vecākais bērns māti aizstāvējis, taču vīrietis atvēzējis roku pret viņu, piedraudot ar vardarbību. Sieviete bijušam dzīvesbiedram lūgusi nekavējoties pamest dzīvokli. Kungs iespītējies un lūdzis atdod sadzīves tehniku, par kuru sadali laulātie šķiroties atsevišķi vienojušies.

Vīrietis no bijušās laulenes bija aizņemies naudu pretī ļaujot izmantot sadzīves tehniku. Ņemot vērā, ka nauda nebija atdota, sieva uz to norādījusi un atkārtoti lūgusi pamest viņas mājoklī. Jaunākie bērni vīrieša skandalēšanas laikā sākuši raudāt. Bērnu māte izteica aizdomas, ka šādā veidā regulāri tiekot meklēts iemesls satikties un strīdēties. 

Izjautājot vecāko dēlu, viņš apstiprināja mammas teikto.

Policisti vīrietim deva rīkojumu bijušās sievas dzīvokli pamest, ko viņš nelabprāt izpildīja.

Saistībā ar notikušo uzsākta administratīvā pārkāpuma lietvedība par emocionālu vardarbību pret bērniem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu