Kurucs gūst 24 punktus NBA mačā; Bertāns realizē piecus trejačus (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: AP/Scanpix

Rodions Kurucs piektdien sasniedza jaunu karjeras gūto punktu rekordu Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA), izceļoties ar 24 punktiem, bet Dāvis Bertāns citā spēlē grozā raidīja piecus trejačus.

Mačā, kurā tikās Bruklinas "Nets" un Indiānas "Pacers", par redzamāko vīru laukumā kļuva NBA debitants Kurucs. "Nets" gan pārtrūka septiņu uzvaru sērija, jo nācās piekāpties "Pacers" ar 106:114.

Kurucs nospēlēja 34 minūtes un 22 sekundes, kas bija pārliecinoši ilgākais spēles laiks zaudētāju rindās. Šajā laikā latvietis pamanījās gūt 24 punktus, realizējot divus no sešiem divpunktu metieniem, četrus no pieciem tālmetieniem un astoņus no 10 soda metieniem. Vēl Kurucam arī trīs izcīnītas atlēkušās bumbas, viens bloķēts metiens, viena pārtverta bumba, četras piezīmes.

Kurucs šajā mačā laboja personīgos rekordus gūto punktu, laukumā pavadītā laika, soda metienu un trīspunktu metienu rādītājos. Latviešu debitants bija savas komandas rezultatīvākais spēlētājs un otrs produktīvākais punktu guvējs no abu komandu dalībniekiem.

Tikmēr citā spēlē Sanantonio "Spurs" ar 124:98 uzveica Minesotas "Timberwolves".

"Spurs" uzbrucējs Dāvis Bertāns šoreiz izcēlās ar 15 gūtiem punktiem, realizēdams piecus metienus aiz trīspunktu līnijas. Bertāns realizēja piecus no septiņiem izpildītajiem tālmetieniem. Vēl latviešu snaiperim arī piecas izcīnītas bumbas zem groziem, viena rezultatīva piespēle, viena pārtverta bumba, viena kļūda un trīs personīgās piezīmes. Tas viss sasniegts laukumā pavadot nedaudz mazāk nekā 23 minūtes.

"Spurs" rindās ar 22 gūtajiem punktiem rezultatīvākais bija Brins Forbss.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu