Bufalo "Sabres" zaudē Stenlija kausa čempioniem "Capitals"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Bufalo "Sabres" hokejisti
Bufalo "Sabres" hokejisti Foto: AP/Scanpix

Uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda piektdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā minimāli ar 1:2 zaudēja pagājušās sezonas Stenlija kausa ieguvējiem Vašingtonas "Capitals".

"Capitals" uzvaras vārtus guva septiņas minūtes pirms pamatlaika beigām, kad nepārliecinoši aiz vārtiem nospēlēja "Sabres" vārtsargs Kārters Hatons. Viņam ripu atņēma Jevgēņijs Kuzņecovs, kurš piespēlēja Tomam Vilsonam un rezultāts kļuva 2:1 Vašingtonas vienības labā. "Sabres" vienīgos vārtus šajā spēlē guva zviedrs Jūhans Larsons.

Girgensons šoreiz uz ledus bija 12 minūtes un 20 sekundes, gandrīz četras no tām spēlējot mazākumā. Latvietis bija laukumā arī brīdī, kad "Sabres" guva vienīgos vārtus šajā spēlē. Mačā protokolā viņam arī divi metieni pa vārtiem un pozitīvs lietderības rādītājs +1.

Neierasti blāva šī spēle padevās "Capitals" līderim Aleksandram Ovečkinam, kurš šoreiz tikai reizi meta pa vārtiem un maču pabeidza ar negatīvu lietderību -1.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā Bufalo "Sabres" ar 45 punktiem 36 mačos atrodas 4.vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu