Balceram divi vārti un piespēle zaudētā AHL mačā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: Ottawa Senators/Facebook

Ar diviem gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli piektdien Amerikas hokeja līgas (AHL) spēlē izcēlās Rūdolfs Balcers, bet ar vārtu guvumu savai komandai palīdzēja arī Teodors Bļugers.

Balcera pārstāvētā Belevilas "Senators" ar 3:6 piekāpās Klīvlendas "Monsters", kuras rindās uz rezervistu soliņa palika vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks.

Balcers veica divus metienus pa pretinieku vārtiem un nevienu no tiem Klīvlendas vārtsargs nespēja tvert. Vēl latvietim arī viena rezultatīva piespēle un pozitīvs lietderības koeficients +1.

21 gadu vecais latvietis šīs sezonas 31 spēlē jau guvis 13 vārtus un veicis deviņas rezultatīvas piespēles.

Savukārt citā spēlē Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" ar 2:3 zaudēja Hēršijas "Bears". Vienus no diviem "Penguins" vārtiem guva Bļugers, kurš vēl izcēlās arī ar septiņiem metieniem pa pretinieku vārtiem. Bļugeram sezonas 31 mačā tagad 10 gūti vārti uz 12 piespēles.

Vēl vienā spēlē Lavālas "Rocket" ar Ņikitu Jevpalovu ierindā ar 7:4 pārspēja Toronto "Marlies". Jevpalovs šoreiz statistikā ne ar ko neizcēlās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu