Norvēģis Bē uzvar 12,5 km sprintā Čehijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Norvēģijas biatlonists Juhanness Tīngnēss Bē.
Norvēģijas biatlonists Juhanness Tīngnēss Bē. Foto: JONATHAN NACKSTRAND/AFP

Norvēģijas biatlonists Juhanness Tīngnēss Bē sestdien izcīnīja uzvaru Čehijā notiekošā Pasaules kausa izcīņas 12,5 kilometru iedzīšanas sacensībās.

J.T.Bē šajā sezonā uzvarējis piecās no septiņām individuālajām sacensībām.

J.T.Bē veica četrus soda apļus, finišēdams pēc 31 minūtes un 59,0 sekundēm. Tikmēr otrais bija krievs Aleksandrs Loginovs, kurš arī nesašāva četrus mērķus un atpalika 6,2 sekundes, bet trešais bija norvēģa vecākais brālis Tarjejs Bē, kurš neizvēra vienu mērķi un zaudēja 23,9 sekundes.

Tikmēr izcilas sacensības aizvadīja titulētais francūzis Martēns Furkads, kurš šāva nekļūdīgi un no 43.vietas sprintā pacēlās uz piekto pozīciju.

Pēdējā ugunslīnijā abi brāļi Bē ieslēpoja līdzās un katrs pieļāva pa vienai kļūdai. Tāpat ugunslīnijā kļūdījās arī Loginovs, bet tas viņam netraucēja pievienoties abiem norvēģiem. Distances atlikušajā daļā J.T.Bē pierādīja savu pārākumu un svinēja uzvaru.

Pasaules kausa kopvērtējumā līderis ar 368 punktiem ir J.T.Bē, tālāka ar 286 punktiem ir Loginovs, bet trešajā pozīcijā ar 249 punktiem ir Francijas biatlonists Antonīns Gigonā, kurš sestdien bija 15.vietā.

Tikmēr Latvijas vadošais biatlonists Andrejs Rastorgujevs, kurš šajā posmā nestartē, ar 39 punktiem ir 44.pozīcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu