Līdz sestdienas vakaram labdarības akcijā "Dod pieci!" saziedoti 63 503 eiro (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Labdarības maratons "Dod pieci!" 22. decembrī
Labdarības maratons "Dod pieci!" 22. decembrī Foto: Andrejs Strokins

Latvijas Radio labdarības maratonā "Dod pieci!", kurā šogad tiek vākti līdzekļi, lai atbalstītu bezmaksas mācības jaunajiem vecākiem visā Latvijā, līdz sestdienas vakaram saziedoti 63 503 eiro, informē Latvijas Radio sabiedrisko attiecību speciāliste Indra Zomerovska.

Līdz 23. decembra vakaram ikviens var ziedot ar dziesmu interneta vietnē "dodpieci.lv", kā arī klātienē, atbalstot dīdžejus stikla studijā Doma laukumā līdzās Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņam. Rītvakar plkst.22 maratons noslēgsies, un pēc 148 stundu darba dīdžeji tiks izlaisti no slēgtās studijas.

Šī gada mērķis ir savākt ziedojumus jaunas, bezmaksas atbalsta un mācību programmas izveidošanai un ieviešanai jaunajiem vecākiem visā Latvijā, lai vairotu vecāku zināšanas par bērna attīstību un drošas piesaistes nozīmi un veidošanu ar bērnu.

Foto: Labdarības maratons Dod pieci! 22. decembrī

Jau ziņots, ka 17. decembra, vakarā Latvijas radio dīdžeji Toms Grēviņš, Magnuss Eriņš un Marta Grigale devās īpaši labdarības maratonam izveidotā stikla studijā Doma laukumā, kurā pavadīs sešas diennaktis, atskaņojot klausītāju izvēlētās dziesmas par ziedojumiem.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu