LM un vairums tās padotības iestāžu decembrī prēmijas vai naudas balvas darbiniekiem neizmaksās (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Labklājības ministrijas Komunikācijas nodaļas sabiedrisko attiecību speciālists Egils Zariņš (no kreisās) un labklājības ministrs Jānis Reirs; 2018. gada 28. marts.
Labklājības ministrijas Komunikācijas nodaļas sabiedrisko attiecību speciālists Egils Zariņš (no kreisās) un labklājības ministrs Jānis Reirs; 2018. gada 28. marts. Foto: Zane Bitere/LETA

Labklājības ministrija (LM) un lielākā daļa tās padotības iestāžu šī gada decembrī un nākamā gada janvārī prēmijas un naudas balvas neizmaksās, liecina aģentūras LETA apkopotā informācija.

Kā norādīja ministrijas pārstāvis Egils Zariņš, LM saviem darbiniekiem decembrī vai janvārī nav plānojusi izmaksāt prēmijas vai naudas balvas.

Arī Valsts darba inspekcija (VDI) nav plānojusi savus darbiniekus kā īpaši apbalvot. VDI pārstāve Megija Ekkerte norādīja, ka šī gada decembrī un 2019. gada janvārī nav plānota prēmiju un naudas balvu izmaksa.

Līdzīgi prēmijas netiks izmaksātas arī Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras (VSAA) darbiniekiem, jo tās kopumā 123 215 eiro apmērā jau izmaksātas pēc 2017. gada novērtēšanas gada pirmajā pusē.

Arī Sociālās integrācijas valsts aģentūras (SIVA) darbiniekiem prēmijas un naudas balvas SIVA darbiniekiem 2018. gada decembra un 2019. gada janvāra mēnešos nav plānotas.

Tikmēr decembrī 20 Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) darbiniekiem jeb 2,5% no visiem NVA strādājošajiem par nozīmīgu ieguldījumu aģentūras mērķu sasniegšanā un attīstībā izmaksās naudas balvas mēnešalgas vai 80% no mēnešalgas apmērā. Kopējā naudas balvu summa ir 21 833 eiro.

Informāciju par to, vai prēmijas un naudas balvas tiks izmaksātas Veselības un darbspēju ekspertīzes ārstu Valsts komisijā un Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijā strādājošajiem, aģentūrai LETA neizdevās noskaidrot.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu