"Blue Jackets" vārtsargs Bobrovskis atzīts par NHL aizvadītās nedēļas spožāko zvaigzni

LETA/NHL
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Sergejs Bobrovskis
Sergejs Bobrovskis Foto: AFP/SCANPIX

Kolumbusas "Blue Jackets" vārtsargs Sergejs Bobrovskis atzīts par Nacionālās hokeja līgas (NHL) aizvadītās nedēļas spožāko zvaigzni, ziņo turnīra rīkotāji.

Tikmēr par otru labāko spēlētāju atzīts Toronto "Maple Leafs" aizsargs Morgans Railijs, bet trešās zvaigznes gods ticis Tampabejas "Lightning" uzbrucējam Ņikitam Kučerovam.

Bobrovskis aizvadītajā nedēļā atvairīja 130 no 134 metieniem, palīdzot komandai izcīnīt četras uzvaras. Viņš vidēji spēlē ielaida vienu ripu un atvairīja 97% metienu. Nedēļas pirmajā mačā viņš tika pie savas 25. "sausās" spēles karjerā, atvairot 28 metienus uzvarā 1:0 pār Vegasas "Golden Knights".

Nākamajā mačā krievu vārtsargs atvairīja 29 metienus, palīdzēdams "Blue Jackets" ar 2:1 pārspēt Ņūdžersijas "Devils, turpinājumā neitralizēja 20 ripas 4:3 panākumā pret Filadelfijas "Flyers", bet nedēļas pēdējā mačā tika pie vēl viena "sausā" panākuma, ķerdams 34 ripas panākumā 3:0 pār "Devils".

Pašlaik 30 gadus vecais Bobrovskis šajā sezonā 27 spēlēs izcīnījis 16 uzvaras, kas ir trešais labākais rādītājs līgā. Viņš šajos dueļos vidēji ielaidis 2,68 ripas un atvairījis 91,3% metienu.

Tikmēr Morgans četrās spēlēs guva trīs vārtus un veica sešas rezultatīvas piespēles, palīdzēdams "Maple Leafs" svinēt četras uzvaras. Nedēļas pirmajā mačā viņš guva vārtus un palīdzēja komandai ar 7:2 sagraut "Devils" hokejistus.

Nedēļas turpinājumā kanādietis atzīmējās ar četrām rezultatīvām piespēlēm Toronto vienības uzvarā 6:1 pār Floridas "Panthers". Nākamajos divos mačos viņš savā kontā ierakstīja pa 1+1, "kļavas lapām" ar 5:3 pārspējot Ņujorkas "Rangers" un ar 5:4 pagarinājumā gūstot virsroku pār Detroitas "Red Wings".

Pašlaik 24 gadus vecais Railijs šosezon 37 spēlēs guvis 13 vārtus un veicis 31 rezultatīvu piespēli, būdams rezultatīvākais aizsargs līgā. Viņš par astoņiem punktiem atpaliek no sava karjeras rezultativitātes rekorda, kas tika sasniegts iepriekšējā sezonā. Railijs šosezon iekrājis pozitīvu lietderības koeficientu +26, kas ir labākais rādītājs NHL.

Savukārt Kučerovs trīs spēlēs guva divus vārtus un veica septiņas rezultatīvas piespēles. Nedēļas pirmajos divos dueļos viņš iekrāja pa vieniem vārtiem un vienai rezultatīvai piespēlei, kamēr "Lightning" ar 5:2 pārspēja Vankūveras "Canucks" un ar 5:4 pēcspēles metienu sērijā pieveica Kalgari "Flames". Krievu uzbrucējs nedēļu noslēdza ar vieniem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm, palīdzēdams komandai ar 6:4 apspēlēt Edmontonas "Oilers".

Pašlaik 25 gadus vecais Kučerovs šosezon 37 spēlēs guvis 16 vārtus un veicis 41 rezultatīvu piespēli, būdams sestais rezultatīvākais spēlētājs līgā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu