Tramps mazam puikam uzdod ne visai gudru jautājumu (7)

Video
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Ziemassvētku vakarā ASV prezidents Donalds Tramps un Pirmā lēdija Melānija Trampa atbildēja uz bērnu zvaniem Baltajā namā, un amizanta situācija radās brīdi, kad ASV prezidents runājis ar puiku vārdā Kolmans, vēsta raidorganizācija BBC.

Visi tie bērni, kuri veica zvanu, patiesībā mēģināja sazināties ar valdības aģentūru "Norad", kas seko līdzi Santa Klausa jeb Ziemassvētku vecīša ceļam apkārt pasaulei.

Daži no bērnu zvaniem tika pāradresēti uz Balto namu.

Daļa no Trampa sarunas ar puiku Kolmanu bijusi šāda: "Sveiks, vai runāju ar Kolmanu? Priecīgus Ziemassvētkus! Kā tev klājas? Cik tev gadu? [...] Vai tev skolā iet labi? Vai tu joprojām tici Santa Klausam?"

Puikas reakcija uz pēdējo ASV prezidenta jautājumu nav zināma, taču Tramps vēlāk piebilst, ka diez vai septiņu gadu vecumā kāds vairs tic Santa Klausam.

Santa Klausa eksistence ASV var būt jūtīgs jautājums. Šā gada decembra sākumā kāda rezerves skolotāja ASV, Ņūdžersijas štatā, atbrīvota no darba pēc tam, kad viņa atļāvusies pirmklasniekiem noliegt Ziemassvētku vecīša eksistenci.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu