"VEF Rīga" apvienotā čempionāta mačā tiksies ar Pērnavas komandu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mikus Kļaviņš, VEF Riga

Latvijas vicečempione "VEF Rīga" trešdien, 26. decembrī, "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas mačā Rīgā tiksies ar Pērnavas "Sadam" vienību.

Mačs sporta namā "Daugava" sāksies plkst.17, tiešraidē to translējot kanālam "Best4Sport TV".

"VEF Rīga" basketbolisti apvienotajā čempionātā izcīnījuši deviņas uzvaras pēc kārtas, bet kopējā bilance rīdziniekiem ir 11 panākumi 12 mačos, kas dod otro vietu aiz līderes un principiālās pretinieces "Ventspils".

Apvienotā čempionāta iepriekšējā mačā "VEF Rīga" tikās ar "Ogri, kuru pieveica tikai otrajā pagarinājumā (111:108). Svētdien rīdzinieki aizvadīja maču VTB Vienotajā līgā, ar 80:107 piekāpdamies Krievijas grandam Maskavas CSKA.

Nākamo maču "VEF Rīga" aizvadīs sestdien, kad dosies uz Kurzemi, lai aizvadītu Latvijas grandu dueli ar "Ventspili".

Tikmēr Pērnavas komanda izcīnījusi divas uzvaras pēc kārtas, bet pirms tam Igaunijas komandai bija četri zaudējumi piecās spēlēs.

Latvijas-Igaunijas līgas kopvērtējuma vadībā ar 13 uzvarām 14 mačos atrodas "Ventspils", kamēr tai ar 11 panākumiem 12 cīņās seko Tallinas "Kalev"/"Cramo" un "VEF Rīga", bet ceturtā ar desmit panākumiem 14 cīņās ir "Ogre".

Piektajā pozīcijā ar deviņām uzvarām 14 mačos ir Tallinas "TalTech", kam ar deviņiem panākumiem 15 mačos seko Tallinas "Kalev"/TLU. Septītā ar septiņām uzvarām 14 dueļos ir "Betsafe"/"Jūrmala", kamēr pirmo astoņnieku ar septiņām uzvarām 15 cīņās noslēdz Pērnavas "Sadam".

Aiz pirmā astoņnieka ar sešām uzvarām 13 mačos ir "Tartu Universitāte", bet pirmo desmitnieku ar piecām uzvarām 14 spēlēs noslēdz Raplas "Avis Utilitas".

Pie četrām uzvarām 12 spēlēs tikusi "Latvijas Universitāte", četri panākumi 14 mačos ir "Liepājai", kamēr pie trim panākumiem 13 spēlēs tikusi "Valga-Valka"/"Maks&Moorits". Tikpat panākumu 14 cīņās ir arī "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola" komandai, bet tabulu ar zaudējumiem visās 14 spēlēs noslēdz "Jēkabpils"/"SMScredit.lv".

Jaunizveidotajā Latvijas un Igaunijas līgas čempionātā šosezon piedalās 15 komandas.

Turnīrā komandas aizvadīs divu apļu cīņas, pēc tam astoņām labākajām piedaloties izslēgšanas spēlēs, noskaidrojot četras finālturnīra jeb "Final Four" dalībnieces. Savukārt pēc tam notiks abu valstu čempionātu izslēgšanas turnīri.

Šogad par Latvijas čempioniem pirmo reizi kopš 2014.gada kļuva "Ventspils" basketbolisti, kas finālsērijā ar 4-2 pieveica pagājušās sezonas čempioni "VEF Rīga". Savukārt Igaunijā triumfēja Tallinas "Kalev"/"Cramo", kas finālsērijā ar 4-0 guva virsroku pār "Tartu Universitāti".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu