"Liverpool" nostiprinās Anglijas premjerlīgas kopvērtējumā līderpozīcijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Mohameds Salāhs
Mohameds Salāhs Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas futbola čempionāta līdere "Liverpool" trešdien svinēja uzvaru 19.kārtas spēlē un palielināja savu pārsvaru kopvērtējumā.

"Liverpool" savā laukumā ar rezultātu 4:0 (1:0) pārspēja Ņūkāslas "United" vienību.

Mājiniekiem pirmajā puslaikā vārtus guva horvātu aizsargs Dejans Lovrens, bet spēles otrajā daļā ar precīziem sitieniem izcēlās ēģiptiešu uzbrucējs Mohameds Salāhs, Šveices pussargs Džerdans Šaķiri un brazīlietis Fabinju.

"Liverpool" premjerlīgā izcīnīja astoto uzvaru pēc kārtas, kas ļāvis nostiprināties kopvērtējuma tabulas galvgalī.

Tikmēr iepriekšējās sezonas čempione un šīs sezonas lielāko daļu līderpozīcijā pavadījusī Mančestras "City" viesos ar 1:2 (1:1) piekāpās 2016.gada čempionei Lesteras "City".

Mančestras komanda pēc portugāļa Bernārdu Silvas precīzā sitiena spēles 14.minūtē izvirzījās vadībā, taču mača turpmākajā gaitā mājiniekiem vārtus guva Marks Elbraitons un portugālis Rikārdu Pereira, sarūpēdami viesiem zaudējumu.

Līdz ar Mančestras "City" zaudējumu uz otro vietu kopvērtējumā pakāpās Totenhemas "Hotspur", kas savā laukumā ar 5:0 (3:0) sagrāva "Bournemouth" vienību.

"Hotspur" komandā divus vārtus guva Dienvidkorejas futbolists Honmiņs Sons, bet pa reizei precīzi bija Herijs Keins, dānis Kristians Ēriksens un brazīlietis Lukass.

"Hotspur" svinēja otro pārliecinošo uzvaru pēc kārtas, jo iepriekšējā duelī ar 6:2 apspēlēja Liverpūles "Everton".

Tikmēr pirmo spēli savā laukumā pie Mančestras "United" stūres aizvadīja norvēģu speciālists Ūle Gunnars Sūlšērs, kura vadītie vīri ar 3:1 (1:0) guva virsroku pār Hadersfīldas "Town".

Sūlšēra vadībā "sarkanie velni" izcīnījuši divas uzvaras pēc kārtas.

Mančestras "United" labā divus vārtus guva franču pussargs Pols Pogbā, bet vienu reizi izcēlās serbs Nemanja Matičs.

Premjerlīgas kopvērtējuma līderpozīcijā ar 51 punktu 19 spēlēs ir "Liverpool", kam ar 45 punktiem seko Totenhemas "Hotspur", bet tālāk ar 44 punktiem ir Mančestras "City".

Aiz pirmā trijnieka ar 37 punktiem 18 dueļos seko Londonas pilsētas komandas "Chelsea" un "Arsenal".

Tikmēr Mančestras "United" iekrājusi 32 punktus, kas tai dod sesto vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu