Ābols sekmē komandas uzvaru Zviedrijas čempionāta mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodrigo Ābols
Rodrigo Ābols Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rodrigo Ābols trešdien guva divus vārtus Zviedrijas augstākās līgas spēlē, kaldinādams "Orebro" komandas uzvaru.

"Orebro" savā laukumā ar rezultātu 5:3 (2:1 0:1, 3:1) pārspēja "Rogle" vienību.

Ābols vārtus guva pirmajā periodā, vispirms devītajā minūtē atklādams cīņas rezultātu, bet 16.minūtē panākdams 2:1. Latvietis abas reizes precīzs bija vairākumā, izceldamies no vārtu priekšas.

Viņš šajā mačā uz ledus bija 19 minūtes un deviņas sekundes, kuru laikā divas reizes meta pa vārtiem, uzvarēja 62,5% iemetienu un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Latvietis šosezon 20 mačos guvis deviņus vārtus un veicis vienu rezultatīvu piespēli, būdams otrs labākais vārtu guvējs komandā.

Ar 27 spēlēs izcīnītiem 29 punktiem "Orebro" vietējā čempionāta kopvērtējumā ieņem 12.vietu starp 14 komandām, bet turnīra tabulas augšgalā ar 50 punktiem ir Kārlstades "Farjestad".

Ābols "Orebro" vienībai pievienojās pērn jūnijā, noslēdzot līgumu uz divām sezonām. Erebrū komandas sastāvā viņš aizvadīja 26 mačus, izceļoties ar vienu rezultatīvu piespēli, tomēr nozīmīgu lomu nespēja iegūt.

Janvārī latvietis tika izīrēts Zviedrijas otrās līgas jeb "Allsvenskan" vienībai "Karlskoga", kuras sastāvā 18 cīņās guva septiņus vārtus un veica desmit rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu