Bertāns ar tālmetieniem sekmē ''Spurs'' uzvaru pār ''Nuggets''

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AFP/SCANPIX

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns trešdien iemeta divus tālmetienus un kopumā guva sešus punktus, kamēr viņa pārstāvētā Sanantonio "Spurs" komanda Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar 111:103 (34:26, 21:27, 22:22, 34:28) pieveica Denveras "Nuggets" vienību.

"Spurs" vienībai šī bija ceturtā uzvara pēdējo piecu maču laikā.

Bertāns pašlaik ir labākais tālmetienu izpildītājs NBA, turklāt pēc trešdienas mača viņš savu statistiku nedaudz uzlabojis.

Trešdienas mačā pret "Nuggets" latvietis laukumā pavadītajās 25 minūtēs grozā raidīja divus no trim tālmetieniem, kā arī izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas un veica vienu rezultatīvu piespēli. Vēl viņa rēķinā divas piezīmes.

Rezultatīvākais "Spurs" sastāvā ar 30 punktiem bija Demars Derozans, kamēr 27 punkti Lemarkusam Oldridžam.

Savukārt "Nuggets" labā Huans Ernangomess izcēlās ar 27 punktiem un 13 atlēkušajām bumbām, kamēr 22 punktus pievienoja Meliks Bīzlijs.

Bertāns abus tālmetienus šajā mačā iemeta neilgi pēc nākšanas laukumā pirmās ceturtdaļas izskaņā, bet pēc tam ar gūtiem punktiem vairs neizcēlās.

Savukārt "Spurs" izcīnīja gana drošu uzvaru, noslēdzošā ceturkšņa laikā sasniedzot teju 20 punktu pārsvaru. Tiesa, "Nuggets" beigās gan manāmi pietuvojās, bet panākt mājiniekus viņiem tā arī neizdevās.

"Spurs" ar 19 uzvarām 35 spēlēs atrodas Rietumu konferences kopvērtējuma devītajā vietā, kamēr septītajā un astotajā pozīcijā esošās Hjūstonas "Rockets" un Sakramento "Kings" guvušas pa 18 panākumiem 33 mačos. Tikmēr "Nuggets" ar 21 uzvaru 32 spēlēs Rietumos ir otrajā vietā.

Nākamo spēli "Spurs" aizvadīs piektdien izbraukumā, kad tiksies ar to pašu "Nuggets".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu