Divas agresīvākās sieviešu Zodiaka zīmes: vai tu esi fūrija?

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Labsirdība un laipnība ne vienmēr ir sievietes vizītkarte. Daudzām sievietēm stiprā puse ir neiecietība un pat agresija. Tomēr ir vīrieši, kas tādas daiļavas dievina, un šādas sievietes mēdz saukt par sievietēm-vampiem.

Protams, sievietes raksturs veidojas ne viena gada laikā un ir atkarīgs no daudziem faktoriem, bet astrologi ir pārliecināti, ka bez zvaigžņu ietekmes tas nav iespējams, raksta Postimees.

Auns

Marss ir sarkanā kara planēta, kas ietekmē Aunu un padara Auna sievieti tieši tādu, kāda viņa ir. Aunam enerģijas netrūkst un pietiek daudz kam, taču savienībā ar uguns stihiju dažkārt veidojas īsts cunami.

Jautrā un mērķtiecīgā meitenīte, kura spēj loģiski domāt un pieņemt lēmumus, vienā minūtē var pārvērsties dumpiniecē, kura ir neapmierināta ar apkārtējiem. Īpaši tas attiecas uz jaunām meitenēm, kuras nav gatavas nestandarta situācijām, kā rezultātā viss beidzas ar trauku sišanu. Auna neapmierinātība var izvērsties par īstu katastrofu.

» Vienīgā astroloģiskā prognoze 2018. gadam, kura pasaka visu

Impulsīvas meitenes vēlas saņemt baudu no jebkuras dzīves situācijas. Kamēr sievietei ir labi, viņa nekad nevienam ļaunu nedarīs. Tomēr jebkura cita nestandarta situācija izsit viņu no līdzsvara. Aunam nav problēmu no draudzības pāriet uz kara lauku, kļūstot par aizstāvi, galveno varoni un uzvarētāju. Ja uzvara tikusi pretiniekam, Auns-sieviete atriebsies.

Aunam ir svešs humānisms, un Auns necieš infantilas personības. Alfas daba pieprasa iegūt kāroto par katru cenu. Uguns stihija nežēlo nevienu. 

Tikai ar vecumu kaislīgā cīnītāja atrod balansu starp emocionālo uzbudinājumu un mieru.

Skorpions

Šīm dāmām galvā dzīvo īsti monstri. Viņas neuzliesmo kā sērkociņi, nē, un nerīkojas spontāni. Viņas pacietīgi gaida savu uzbrukuma mirkli. Skorpiona naids ir kā inde, kas pēc kodiena sāk lēni iedarboties, liekot upurim ciest. Turklāt iznākums būs iznīcinošs.

Piederība pie ūdens stihijas uzjundī dažādas jūtas, tajā skaitā arī atriebību. Draudzīgā un klusā sieviete dvēselē var būt īsta fūrija (kā atriebības dieviete grieķu mitoloģijā), gatava nomest masku un pateikt visu, kas sakrājies - visindīgākajā veidā. 

Tomēr Skorpions ir jāciena. Sievietes naids vienmēr ir pamatots, loģisks, un tam ir nogalinoši argumenti.

Negatīvisma uzkrāšanās parasti ir tāda, kuru apkārtējie nepamana. Skorpions gadiem var atcerēties aizvainojumu un vēlēties atriebties. Tuviniekiem ir būtiski zināt, ka Skorpions nav briesmonis un var daudz ko piedot. Tomēr godīgi jāatzīst savas kļūdas un jālūdz piedošana.

Kopumā ar sievieti-Skorpionu ir ļoti interesanti. Viņas noslēgtība intriģē, bet hipnotiskais skatiens fascinē. Vislielākās nepatikšanas no dāmas var gaidīt neuzticības rezultātā, to Skorpions nepiedos nekad.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu