Vējonis piektdien tiksies ar 13. Saeimā ievēlēto frakciju pārstāvjiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rīgas pils.
Rīgas pils. Foto: LETA

Valsts prezidents Raimonds Vējonis rīt, 28. decembrī, tiksies ar 13. Saeimā ievēlēto frakciju pārstāvjiem, aģentūru LETA informēja Valsts prezidenta kancelejā.

Pulksten 12.30 Rīgas pilī plānota tikšanās ar Jaunās konservatīvās partijas (JKP) frakcijas priekšsēdētāju Jutu Strīķi, bet pulksten 13 notiks tikšanās ar "KPV LV" frakcijas priekšsēdētāju Ati Zakatistovu.

Pulksten 13.30 Vējonis tiksies ar Saeimas frakcijas "Attīstībai/Par!" (AP) pārstāvi Juri Pūci, bet pulksten 14 plānota tikšanās ar Saeimas nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" (VL-TB/LNNK) frakcijas pārstāvi Ināru Mūrnieci.

Pulksten 14.30 plānota tikšanās ar Saeimas Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) frakcijas priekšsēdētāju Uldi Auguli, bet pulksten 15 ar Saeimas frakcijas "Jaunā Vienotība" (JV) priekšsēdētāju Ainaru Latkovski.

Kā ziņots, četri politiskie spēki - JV, AP, JKP un VL-TB/LNNK - vienojušies veidot koalīcijas kodolu. Šīm partijām kopumā parlamentā ir 50 balsu, un tiek meklēti risinājumi, lai gūtu pārliecinošāku vairākumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu